Digidexo.com

Wobenzym N Instruksjoner

Wobenzym N Instruksjoner


Wobenzym N er et supplerende alternativ som gir støtte for kroppens systemer. I stedet for kosttilskudd enzymer, som hjelper kroppen å bryte ned mat, er Wobenzym N et supplement som har system enzymer som hjelper kroppen. Ifølge All Star Health, er Wobensym N foreslått for hjelp i blodsirkulasjonen, god felles helse, helbredelse av idrettsskader eller forbedre mobilitet. Som enhver supplement eller medisiner, vil nøyaktige instruksjoner og dosering er forskjellig for hver enkelt.

Wobenzym N Instruksjoner

•  Snakk med en lege. Aldri starte noen supplement eller medisiner uten å spørre helsepersonell. Dette unngår problemer med medisinering interaksjoner eller eventuelle helserisiko basert på personlig helse og velvære. Mens Wobensym N er et supplement og ikke en medisin, kan en lege foreslå lavere dosering enn den foreslåtte beløpet eller at en pasient unngå supplement på grunn av medisiner eller helsemessige forhold.

Ta Wobenzym N på tom mage minst 45 minutter før et måltid.

Ta mellom tre og seks piller om dagen. Den nøyaktige prisen vil variere basert på personlige behov og legens forslag. Den foreslått dosering er tre piller to ganger om dagen, for totalt seks piller.

Hint

  • Start med en lav dose og jobbe opp til den anbefalte dosen. Siden alle reagerer forskjellig, noen vil trenge lavere dose for effektivitet mens andre vil kreve full anbefalt dose.