Digidexo.com

Vitaminmangel som forårsaker Håravfall

En sunn, velbalansert kosthold er kanskje ikke helt nok til å demme opp for hårtap. Beskytt håret ditt ved å legge en multivitamin til din daglige rutine. Tar en vitamin er en lett og enkelt tiltak for å hindre hår Shedding, som ikke er noen hensikt eller ønske.

The B

Vitamin B, inkludert biotin, ser ut til å avverge grått hår og fremme hårvekst og helse, ifølge Survivinghairloss.com. Biotin hjelper oss å opprettholde fargen (pigment) i håret vårt. Vitamin B, som vitamin E, transporterer oksygen gjennom kroppen vår. Vitaminer B5, B6, bør B12 og folsyre også være i multi-vitamin som du tar fordi disse vitaminene bidrar til at håret ditt kommer til å holde seg på hodet ditt.

Rakitt og håravfall

Hvis en person er sjenert på vitamin D, kan ikke bare håret faller ut, men han kan utvikle rakitt.

Vitamin C og E

Vitamin C inneholder antioksidantegenskaper som bekjemper frie radikaler, som kan forårsake kreft og andre negative effekter på kroppen vår. Vitamin C motvirker hårtap, ifølge Holisticonline.com. Hvis du kommer til kort når det gjelder dette vitamin, kan håret falle ut.
Vitamin E forbedrer vår sirkulasjon, herunder at til hodebunnen og håret, og utvider oksygen i vårt system. Håret kan ikke vokse dersom det er ute av oksygen. I tillegg er det, i likhet med vitamin C, har anti-oksiderende egenskaper.

Iron

Ehealthforum.com påpeker at en jernmangel, noe som resulterer i anemi, kan føre til at håret til å falle ut. Magnesium, som biotin, regnes hår mat. Pass på at du får nok protein (kjøtt) i kosten, ifølge Ezinearticles.com.

Vitamin A: både gode og dårlige

Vitamin A er nødvendig hvis du ønsker sunt hår som vokser til en god pris fordi det fremskritt vekst av vev og celler, inkludert de i hodebunnen og håret, ifølge Survivinghairloss.com. Imidlertid kan for mye vitamin A føre til hårtap, så vær forsiktig med hvor mye du tar.

Sink

Sink fremmer immunforsvaret i kroppen og er viktig for sunt hår. Hvis du er blodfattig - jern-mangel - håret kan falle ut. Du må ha tilstrekkelige mengder av folsyre i kosten eller via et vitamintilskudd for å opprettholde hår helse og forebygge håravfall.