Digidexo.com

Somatropin Effects

Somatropin er en form for menneskelig vekst hormon som etterligner den naturlige peptid laget av hypofysen. Det blir ofte brukt som en del av hormonbehandling for noen hormonelle og genetiske lidelser samt andre sykdommer og kroniske tilstander. Over tid kan det systema administrasjon, som vanligvis gjøres intravenøst, har visse virkninger på kroppen.

Vekst

En av de mer vanlige effekter somatropin har på kroppen er vekst. Dette er fordi det naturlige peptid er ansvarlig for vekst av ben og muskler, så vel som andre vev. Det er vanligvis administreres for å hjelpe til i utviklingen, spesielt for hormonelle og genetiske forstyrrelser slik som Turners syndrom, Noonan syndrom og hormonmangel.

Vekt

En annen vanlig effekt er vektøkning I denne situasjonen er det hormonet gitt til personer som lider av vekttap på grunn av HIV / AIDS eller kort tarm syndrom. Når gitt over en tidsperiode, pasienter som regel få vekt, fordi hormonet hjelper til med absorpsjonen av næringsstoffer.

Muskelutvikling

Somatropin er effektive i utviklingen av muskler, så det er ofte brukt som en del av behandlingsplaner for forhold som rask muskelmasse "sløse", slik som med HIV / AIDS, kort tarm-syndrom og selv aldring. Dette er en av grunnene til at enkelte utøvere bruker den til å forbedre sin fysiske prestasjoner.

Røde blodlegemer

Hvis du har en mangel på røde blodceller, kan somatropin påvirke blodprosent. Denne veksthormon, særlig når det gis i høyere konsentrasjoner, kan akselerere produksjonen av røde blodceller, øker og forbedrer blodnivåer etter behov under forhold som nyresvikt.

Bivirkninger

Mens de fleste av de virkninger somatropin har på kroppen er fordelaktig, negative bivirkninger er mulig. Effektene kan variere sterkt fra person til person. Fordøyelses bivirkninger inkluderer forstoppelse, diaré, dårlig fordøyelse, kvalme, oppkast, magesmerter eller kramper, oppblåsthet, urin endringer, tap av appetitt og rask vektøkning. Respiratoriske og kardiovaskulære effekter inkluderer kortpustethet, svimmelhet, uregelmessig hjerterytme og tetthet i brystet. Andre bivirkninger er søvnløshet, tretthet, sår hals, lunger, ryggsmerter, muskelstivhet, kløe, tørr munn og rare fornemmelser som prikking eller nummenhet i hender, føtter, armer, bein og andre deler av kroppen.