Digidexo.com

Eksem hos barn bleieområdet

Ifølge barnelege og forfatter Dr. Sears, ca 10% av barn opplever eksem gang i løpet av barndommen. Eksem er vanligvis en mild betingelse for tørr, irritert hud. Det kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og når det vises i bleieområdet, er det spesielt utsatt for komplikasjoner.

Typer

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot tørr hud. Hvis huden ikke holdes fuktig, så det kan bli tørr, irritert og kløende. Hvis eksem vises plutselig og blusser opp etter en endring i vaskemiddel, kosthold eller miljø, kan det være en indikasjon på en allergisk reaksjon.

Identifikasjon

Symptomene på eksem er tørr hud, vanligvis i patcher, ofte med små forhøyninger eller annen rød, oser patcher. Eksem i bleieområdet er forholdsvis sjeldne. Hvis utslettet er bare i bleieområdet, er det sannsynligvis en bleie utslett, ikke eksem.

Time Frame

Eksem er svært vanlig i barndommen. Det kan begynne så tidlig som to måneder gammel, og det kan fortsette gjennom barneårene. Eksem i bleie-området er spesielt vanlig potte før trening, når bleien legger til irritasjon av huden. Gjennomsnittsalderen for pottetrening i USA er mellom to og tre år gamle.

Forebygging / løsning

Forebygge eksem ved fuktighetsgivende regelmessig. Når den har spredt seg til bleieområdet, holde bleier av så mye som mulig for å la huden luft ut. Unngå mulige allergener ved å se på barnets kosthold og bruk av milde, fuktighetsgivende såper. Hyppige bad i lunkent vann uten såpe vil tillate vann for å suge inn i huden.

Behandling

For alvorlig eksem, kan du behandle kløe med orale antihistaminer. Legen kan også anbefale kortison krem, som inneholder et steroid som vil redusere kløe. Imidlertid kan steroidet bli absorbert inn i blodet og forstyrre hormoner, og dette er mer sannsynlig å skje dersom steroidet er påført i visse områder, spesielt bleieområdet. Hvis du trenger å bruke en kortison krem ​​i bleieområdet, bruker den mildeste krem ​​tilgjengelig, og la bleien av for så lenge som mulig etter påføring. Slutte å bruke så snart utslett begynner å bli bedre.