Digidexo.com

Hvordan hjelpe Brain Memory

Hvordan hjelpe Brain Memory


Mange mennesker sliter med å huske ting, men en persons minne kan forbedre med litt oppmerksomhet. Med alder, sykdom eller bare fordi livet er travelt og stressende, å huske viktige datoer, fakta eller funksjoner kan bli overveldende. Det finnes flere enkle metoder for å forbedre hukommelsen. Å spise et riktig kosthold og stimulere hjernen kan forbedre hukommelsen. Spille spill er den beste øvelsen for hjernen, og datamaskiner gi enkel tilgang til dem.

Bruksanvisning

Diett

•  Spis et sunt kosthold med mye omega-3 fettsyrer. Fiskeolje er en god kilde. Spis rikelig med mørkegrønne grønnsaker, bønner, nøtter og jordbær.

Hold deg unna alkohol og tobakk. Begge holde hjernen fra å jobbe så godt som den burde.

Konsumere matvarer som inneholder resveratrol, som bremser aldringsprosessen. Røde druer og peanøtter inneholder resveratrol.

Sørg for at kostholdet er rikt på matvarer som inneholder vitamin E, vitamin C, kalsium og vitamin B. Spis et kosthold rikt på grønne grønnsaker, bønner, poteter, fisk, frukt og fullkorn karbohydrater, slik at kroppen får de nødvendige næringsstoffene.

Utøve Your Mind

Play minne spill. Stokke en kortstokk. Legge dem ut på et bord, med ryggen vendt opp. Snu kortene over to om gangen, noe som gjør kampene.

Søk på nettet for minne spill som stimulerer hjernen din. Den "Memory Forbedringstips" link eller "Mission å lære: 25 + nettsteder og verktøy for å utøve din hjerne" linken i avsnittet har hundrevis av morsomme spill som stimulerer hjernen din og øke din hukommelse ferdigheter.

Ta opp en ny hobby, eller melde deg på en klasse. Bygge modeller, leke med leire, male eller ta opp et nytt språk. Hjernen din fungerer bedre når det er stadig å ta på nye og utfordrende oppgaver.

Do kryssord og ord finner mens de venter på avtaler for å holde hjernen din aktiv.

Start en minne treningsprogram. Bruker minne trening på "Play With Your Mind" i avsnittet. Det gir deg en daglig trening med ulike deler av hukommelsen din.

Play minne spill med en ektefelle eller venn. En person starter med å si et ord. Den andre personen gjentar ordet, og legger et annet ord. Fortsette å bygge listen over ord før en person glemmer en. Det er en enkel reise spill som holder voksne og barn okkupert samtidig forbedre minnet.

Mnemonics

Prøv å tenke på et bilde av noe som gjør at du tenker på en persons navn. Hvis noen navn er Dot, tenke på en prikk på et stykke papir.

Bruk rim, vitser eller enkle sanger for å huske informasjon. Det er overraskende hvor mange mennesker tenker om alfabetet sang når alphabetizing filer eller papirer.

Pass opp akronymer for å huske ting. Akronymer er setninger eller ord med bokstavene som representerer noe du trenger å huske. Matematikklærere undervise rekkefølgen av operasjoner i algebra ved hjelp av "Unnskyld min kjære tante Sally." Den første bokstaven i hvert ord representerer når man skal gjøre en bestemt operasjon. Operasjonene er parentes, eksponenter, multiplisere, dividere, addisjon og subtraksjon. Kunst lærere underviser fargehjulet bruke navnet Roggbif. Bokstavene i navnet representerer rød, oransje, gul, grønn, blå og fiolett, som er rekkefølgen av fargene på fargehjulet.

Andre Memory Forbedringstips

Hold orden i sysakene. Lag lister over arrangementer, dagligvarehandel lister, daglige aktiviteter og andre viktige elementer. Sørg for at du skriver ned viktig informasjon, holde den i en avtaleboken eller bærbar. Sjekk boken hver dag.

Få nok mosjon. Trening reduserer sjansen for å få diabetes eller hjertesykdommer som kan føre til hukommelsestap.

Pass på at du får nok søvn. Hvis du er sliten, du har problemer med å fokusere på å huske viktige elementer.

Vær oppmerksom på viktig informasjon, slik at du husker det senere. Folk som blir lett distrahert er mer glemsom.

Senk stressnivået. Stress produserer kortisol, stress hormon, noe som fører til konsentrasjonsvansker. Konsentrasjon er viktig for hukommelse.

Gjenta viktige elementer over og over. Gjenta slike ting som telefonnumre eller navn flere ganger gjør dem stokk i hodet ditt. Dette fungerer godt for å huske små ting.