Digidexo.com

Allicin Hvitløk bivirkninger

Allicin Hvitløk bivirkninger


De positive effektene av hvitløk har lenge vært aktet og implementert. Produserer allicin ved å knuse eller kutte hvitløk gjør fordelene stige dramatisk. Potent allicin er tilgjengelig som kosttilskudd. Enten du forbruker allicin i sin naturlige form eller som et supplement, de positive bivirkningene langt oppveier sjeldne negative bivirkninger.

Hva er allicin?

Allicin er biprodukt som produseres når du knuse eller finhakk hvitløk; kjemi alliin og allinase som finnes i fedd hvitløk blandes sammen for å produsere allicin. Allicin har en kort levetid på grunn av de omkringliggende proteiner som reagerer på det når den kjemiske produseres. Når du tilbereder med hvitløk, er det lurt å legge den knust eller hakket hvitløk i maten rett før det er gjort matlaging. Dette vil opprettholde styrken av allicin så lenge som mulig før forbruk, og bidrar til å hindre at varmen fra å ødelegge de gunstige effekter. Microwaving hvitløk vil helt drepe allicin og dens terapeutiske effekter.

Positive bivirkninger

Allicin fungerer som et antibiotikum, antiviral, soppdrepende og anticancer stoffet. Det motvirker Candida, øker immunforsvaret og lindrer hudproblemer. Det kjemper også mot kulde og influensa, senker kolesterolet og fungerer som en naturlig bug frastøtende. Det har blitt sagt at hvitløk er bra for hjertet også.

Negative bivirkninger

Langvarig kontakt med huden ikke anbefales på grunn av muligheten av kjemikaliene i hvitløk forårsaker huden din til å brenne. Noen mennesker har rapportert en allergi mot hvitløk. Symptomer på allergi omfatter utslett, hodepine og feber. Avsluttet bruk vil lindre disse symptomene. Siden allicin dreper de dårlige bakteriene i tarmen, har det blitt rapportert at høye doser av hvitløk kan gi irritasjon i fordøyelsessystemet. Unngå dette problemet ved å ta mer enn den anbefalte dosen av allicin kosttilskudd.