Digidexo.com

Bading mens gravide

Bading mens gravide


Det er visse utfordringer, samt masse misforståelser, forbundet med bading mens hun var gravid. Mens det er tiltak som bør iverksettes for å beskytte sikkerheten til deg selv så vel som din baby, disse er enkle å oppnå. Bading kan være en avslappende og fredelig tilfluktssted for en verkende gravide kroppen. Skjem deg selv mens du tar noen enkle, sunn fornuft skritt for å gjøre bade mens hun var gravid en flott og hyggelig opplevelse.

Bruksanvisning

•  Hold vanntemperaturen under 100 grader. ACOG (American College of Fødselsleger og Gynekologer) anbefaler å holde kjernekroppstemperaturen under 102 grader. Hvis det er hevet utover det nivået, vil pulsen stige, noe som kan kompromittere blodtilførselen til barnet. Hvis vannet er behagelig å gå inn med en gang, er det nær kroppstemperatur og dermed trygge nok til å gå inn mens hun var gravid.

Unngå fallulykker ved hjelp av en gummiBadeMatte i karet. Hvis badegulvet er flislagt heller enn teppebelagte, plassere en myk, sikker matten utenfor karet slik at når du går ut vil du ikke sklir. Unngå å tråkke på kanten av badekaret for å komme seg ut da dette også utgjør en fallende risiko. Senere i svangerskapet når saldoen blir mer ustabil ita € ™ s best å bare bade når det er en annen person hjemme, bare i tilfelle du faller eller trenger hjelp med å komme ut av badekaret.

Bade under svangerskapet så ofte som du vil frem til din vann pauser. Når fostersekken og slimete pluggen er fortsatt på plass, er barnet godt beskyttet mot ytre forurensninger. Etter at fostersekken er brutt er det mulig at bakterier kan komme inn i skjeden og utgjøre en infeksjonsrisiko.

Bruk bobler, salter, fizzies eller oljer i badekaret under svangerskapet. Disse elementene er helt trygt for deg og babyen din, og kan hjelpe deg med å slappe av og nyte din tid i karet enda mer.

Tips og advarsler

  • Lys duftlys og bruke en oppblåsbar nakkepute under bading mens gravide å legge til en spa følelse å din tid for avslapping i karet.
  • Unngå badestamper og badstuer, da disse kan øke kjernetemperaturen for høy under svangerskapet.
  • Angi alltid og avslutte karet sakte og forsiktig som tyngdepunkt endres under svangerskapet, og det er mye lettere å falle.
  • Ta kontakt med jordmor eller lege hvis du har noen bekymringer om bading mens hun var gravid.