Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Scarsdale Diet

Hvordan å miste vekt Med Scarsdale Diet


Hvis du trenger å miste 20 pounds i en hast, kan Scarsdale Diet være det du leter etter. Denne 1970-tallet diett mani bruker en kombinasjon av lav-carb, høy-protein matvarer for å tvinge kroppen inn i ketose og kaste fett raskt. Følg den nøye for 7 til 14 dager, og du trenger å shoppe for en helt ny garderobe - minst to størrelser mindre. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Velg en god tid å starte Scarsdale Diet. Tenk på to uker i nær fremtid når du ikke skal gå til noen sosiale arrangementer hvor overdådige måltider lokker fristende. Menyen er svært begrenset, så du trenger en blokk av gangen når du ikke skal reise eller fester.

Shop for Scarsdale-vennlig mat. Du kan se hele diett plan ved å gå til FadDiet.com og klikke på Scarsdale Diet. Lag en handleliste basert på menyen og kaste sukker erstatter, grapefrukt, grønnsaker og magert kjøtt i handlekurven.

Forvise fristelsen fra pantry ved å kaste eller donere alle matvarer forbudt ved Scarsdale plan. Hvis dette ikke er mulig fordi du bor med en samboer, ektefelle og / eller barn, gjøre deg din egen plass i kjøleskap og pantry og ikke berøre noen matvarer som ikke er på det med mindre du lager mat til familien din .

Vei deg om morgenen du begynner dietten, helst naken eller iført lette klær du kan prøve på igjen etter en uke på Scarsdale plan. På denne måten kan du spore nøyaktig hvor mye vekt du mister.

På slutten av enten en eller to uker på Scarsdale Diet - avhengig av hva du foretrekker - hop på et mer fornuftig kosthold som Weight Watchers eller den andre fasen av South Beach for å opprettholde eller til og med fortsette din vekttap. Deretter gå shopping for nye, tinier klær.

Hint

  • Belønne din innsats på Scarsdale Diet med non-food godbiter, som en ny flaske med body lotion, parfyme eller nye klær. Bryt en vane å fråtse i mat som en måte å skjemme bort deg selv, og du vil lykkes på dette og andre dietter du går over til etter den første vekttap.
  • Ikke tren på dette plan hvis du er eldre enn 40.
  • Ikke opphold på Scarsdale Diet for mer enn to uker, selv om du trenger å miste mer enn 20 pounds. Det er ikke sunt å konsumere mindre enn 1000 kalorier om dagen for en lengre periode.