Digidexo.com

Fysiske årsaker til angst

Diabetes

Diabetes er en stor helserisiko. En person som lider av diabetes kan ikke kontrollere hennes blodsukkernivået naturlig. Hun må overvåke sine nivåer hele tiden og foreta justeringer ved enten å spise noe hvis blodsukkeret er for lavt eller ta insulin hvis det er for høyt. Bekymre deg for blodsukkeret kan føre til angst, men de raskt skiftende sukker nivåer av den gjennomsnittlige diabetiker kan også føre til høye nivåer av angst. Riktig omsorg for din diabetes bør lette din angst.

Søvn og Trening

To av de viktigste aktivitetene i noens dag er søvn og trening. Søvn hjelper reparere skaden som kroppen tar hver dag, både fysisk og mentalt. Mens du sover, vil kroppen reparere skadede celler og vil også revitalisere seg selv. En god natts søvn vil forlate deg energisk og klar til å gå. Uten nok søvn, kan du bli distrahert, irritabel og ufokusert. Alt dette kan øke angst. Trening er like viktig. Kroppen din er ment å brukes; overskuddsenergi må brennes. Hvis det ikke er det, kan det føre til angst. Trening frigjør også endorfiner, som bringer glede og avslapping.

Koffein

Koffein er et svært kraftig stoff. Dens virkninger på kropp og sinn er godt kjent. Når du er sliten og trenger en rask oppstart, virker koffein som den perfekte metoden. Sin kortsiktige fordeler inkluderer økt bevissthet og et utbrudd av energi. Ulempen av koffein er stor nedgang som oppstår kort tid etter økning i energi. Dette kan føre til overdreven koffein bruk. Når det er for mye koffein i kroppen din, kan tankene dine blir overaktive og scattershot. Det vil fungere for fort for sitt eget beste, og vil begynne å føle angst som det ikke kan bremse ned, og kan også fokusere for intensivt på en ting. Hva er verre er, når den uunngåelige krasjet kommer, vil sinnet gå fra aktiv å disig, som også fører til forvirring og angst.

Røyking

Mange røykere er engstelige før de kan ha en sigarett. Da synes de å roe ned. Dette er faktisk en illusjon. Nikotin er faktisk ikke en nedtur, men en øvre. Dette betyr at det faktisk stimulerer kroppen og øker metabolismen, som er en grunn folk opp i vekt etter at de sluttet å røyke. Effekten av for mye røyking kan være lik for mye koffein forbruk. Røyker blir distrahert og forvirret, og blir engstelig som resultat. Verre er omsetningshastigheten for nikotin raskere enn koffein. Grunnen til at du ser folk røyke fem sigaretter i en time er fordi rush eller høy forlater kroppen sin ekstremt raskt. Dette tapet av en høy kan også føre til sin egen angst.