Digidexo.com

Hvordan få den rimeligste Bukseseler

Hvordan få den rimeligste Bukseseler


Bukseseler brukes til å korrigere skjeve, overfylt eller overdrevet mellomrom tenner. Korrigere disse problemene er ikke bare et spørsmål om å forbedre utseende, men også ivaretakelse av helse, så feil plasserte tenner kan føre til vanskeligheter med å tygge og snakke, problemer i riktig rengjøring av tenner og kjeveskader. Bukseseler, skjønt, er en heftig investering, som typisk varierer i pris fra $ 4000 til $ 10.000. Du kan holde kostnadene på den lave enden av dette området.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Velg den tradisjonelle metall bukseseler. Selv om du kan nå også få spesialiserte bukseseler, som keramiske bukseseler som er i samme farge som tenner, eller monokrystallinske safir bukseseler som er nesten klar, disse alternativene har ingen fordel fremfor metall bukseseler unntatt midlertidig kosmetisk en, men de legger til kostnadene .

Forsknings forsikring alternativer. Se på flere planer, enten online eller gjennom en forsikring agent. Det er viktig å undersøke planer nøye og sammenligne dem. Vurdere kostnadene, egenandeler og co-betaler. Legg merke til at de fleste planer som kosmetisk behandling av bukseseler, og derfor heller ikke dekke dem i det hele tatt eller bare dekker en liten del av kostnadene. Så det kan vise seg ikke å være en fordel å få dental forsikring for tannregulering, men det er verdt å se nærmere på.

Ta kontakt med statens dental foreningen for å spørre om de har noen råd til å skaffe rimeligere tannregulering i staten. Dette er den type henvendelse de får ofte, så de er vant til å styre folk i riktig retning.

Kontakt noen dental skoler i ditt område og si at du er på jakt etter rimelige tannregulering. Du kan ofte få en betydelig pause på bekostning av tannregulering ved at kjeveortopedisk arbeid utført av en tannlege skolen student. Dette betyr ikke at du vil motta subpar omsorg; studenten skal jobbe under nøye oppsyn av en instruktør som er fullt kvalifisert i kjeveortopedi.

Forhandle med kjeveortoped. Kostnaden for tannregulering kan ikke være støpt i stein. Medisinske fagfolk er vant til å tilby rabatter for kontanter (ikke-forsikrede) pasienter, og pasienter i vanskelige økonomisk situasjon. Din kjeveortoped kan eller ikke kan være villig til å redusere kostnadene for tannregulering for deg, men det gjør ikke vondt å be.

Hint

  • Hvis de laveste kostnadsbukseseler er fortsatt mer enn du realistisk kan håndtere på en gang, kan du vanligvis regne ut en plan med kjeveortoped for å betale over tid. Du kan være i stand til å betale en viss sum per måned inntil beløpet er betalt av.
  • Det er noen forhold som det er en fordel for barn å få tannregulering når de er unge, og det er andre forhold som de er bedre å vente. Sørg for å diskutere med kjeveortoped fordeler og ulemper med å få tannregulering gjort nå versus forsinkende.