Digidexo.com

Slik Clear binyrene

Slik Clear binyrene


I dagens moderne verden hvor kronisk stress er så utbredt, er det vanlig for folk å lide av adrenal utmattelse. Når binyrene funksjon er kompromittert, har kroppen din en hard tid coping med normale aktiviteter på grunn av symptomer som tretthet og konsentrasjonsvansker. Heldigvis kan du fjerne binyrene og gjenopprette optimal binyrefunksjon ved å gjøre noen enkle endringer i livsstil.

Slik Clear binyrene

•  Lær stress management teknikker. Binyrene reagerer på stress ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere stressfaktorer. Deltagelse i stress management teknikker, for eksempel dype pusteøvelser eller meditere, vil bidra til å styrke kroppens stressrespons som gir din utmattet binyrene en sårt tiltrengt pause.

Konsumere en hel-mat diett som er høy i kalium og lav i natrium. Binyrene trenger en rekke vitaminer og mineraler for å fungere optimalt. Kalium er viktig. Eksperter anbefaler 4:57 gram kalium inntak i døgnet. Rike kilder til kalium inkluderer tare, hvetespirer, mandler, rosiner, persille, peanøtter, solsikkefrø og paranøtter. Også, unngå bearbeidet mat som er høy i natrium og andre tilsetningsstoffer som har en negativ innvirkning på binyrefunksjon. Et kosthold som hovedsakelig inneholder en rekke økologiske grønnsaker, nøtter, magre proteiner og hele korn er en av de beste måtene å hjelpe gjenopprette adrenal helse.

•  Unngå sentralstimulerende midler. Sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein, kola nut, guarana og efedrin, føre til at binyrene til å jobbe ekstra hardt for å gjøre energi etter koffein "crash". Opt for å støtte sunne energinivå ved å delta i en regelmessig trening rutine i stedet. Hvis du for øyeblikket ikke trener, snakk med legen din om råd på en treningsøkt rutine som er riktig for deg.

Begrens inntak av kunstige søtningsmidler og produkter som inneholder raffinert sukker. Raffinert sukker og kunstige søtstoffer gjør blodsukkernivået går opp og ned beskatte binyrene og hele endokrine systemet. En lav glykemisk diett vil ikke bare hjelpe binyrene til å gjenopprette normal funksjon, det vil bidra til å stabilisere blodsukkernivået som vil minimere belastningen på hele kroppen.

Få nok søvn hver natt. Sove er like viktig for kroppen som mat og vann. Å få nok søvn vil hjelpe klare en bane for utvinning for binyrene. Hvis du har en hard tid kommer til å sove på grunn av stress, drikke en avslappende urtete en time før du går til sengs om kvelden. Dette vil hjelpe kroppen din letthet inn i en ny rutine og fremme regelmessig søvnmønster. Kamille er et flott alternativ, og er godt kjent for sine stress-reduserende egenskaper og søvnfremmende kvaliteter. Kamille bidrar også til å lette mild angst og vanlige nerver, en felles skyldige av søvnløshet.