Digidexo.com

De beste øreplugger for Kids

De beste øreplugger for Kids


Enten barnet ditt er på reise på et fly eller svømme i bassenget, kan ørepropper være nyttig som det beskytter ørene. Ørepropper kan være laget av minne skum, silikon eller gummi. Du har også muligheten til å kjøpe ørepropper som mold til å passe ditt barns ører eller kjøpe de som allerede er formet for å passe alle størrelser av ørene.

EarPlanes for Kids

EarPlanes er laget av Cirrus Healthcare Products, LLC. Disse øreplugger er spesielt utformet for å lindre ubehag forbundet med trykkforandringer i fly. Produktet består av en myk moldable silikon plugg som passer ditt barns ører komfortabelt. Inne i pluggen er det en keramisk regulator som styrer luftstrømmen til ørene ved en langsommere hastighet. Disse ørepropper er laget av allergivennlige og latex fri myk silikon. EarPlanes har også familie pakker med ørepropper, slik at du kan beskytte dine egne ører samtidig. Disse ørepropper kan bli funnet i butikker og på nettet.

Hearos øreplugger for barn

Hearos ørepropper er laget av myk silikon designet for å passe ditt barns ører. Hearos er laget for flerbruks formål som blokkerer høye lyder og beskytte ditt barns ører fra vann. Ifølge Hearos, disse ørepropper har høy støyreduksjon vurderinger (NRR) som gir hørselsvern fra høye lyder. Hearos øreplugger er gjenbruk så hold dem pakket etter hver bruk. Hearos barn Ørepropper er også ganske rimelig og kommer med fire par per pakke.

Putty Buddies Silikon Øreplugger

Putty Buddies øreplugger er spesialdesignet for ditt barns komfort og smak. De kommer i mange forskjellige farger og hver ørepropp bæreveske har tegneseriefigurer på dem. Kitte Buddies også gjøre patenterte ørepropper som flyter i vannet, slik at barna kan lett få øye på dem hvis de er falt i vannet. Kitte Buddies bruke ekstra myk silikon for å passe barna dine ører komfortabelt. Disse fargerike øreplugger er gjenbrukbare og bør oppbevares i egen sak. Dersom ørepropper blir skitne, men kaste dem bort for å unngå å få bakterier inn i ørene.