Digidexo.com

Ekstrautstyr prosedyrer for Lasik Eye Surgery

LASIK, en forkortelse for laser in-situ keratomileusis, er den mest brukte typen av laser øye kirurgi for å korrigere visjon nedsatt av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. I alle disse tilfeller har pasienten en unormal hornhinnen (den klare foran vinduet på øyet, er ansvarlig for riktig fokusering) som fører lys til ikke fokusere skikkelig på netthinnen, noe som i sin tur forårsaker synsfunksjon. LASIK er en ekstremt rask og trygg prosedyre, med minimale bivirkninger og utvinning tid. Men noen ganger er en oppfølging forbedringsprosedyren nødvendig i tilfelle undercorrection, overcorrection eller komplikasjoner.

Tilfredshet Variabler

En rekke faktorer påvirker en LASIK kirurgi pasientens generelle tilfredshet etter den første prosedyren. Helse og tilstand av hornhinnen (den klare foran vinduet i øyet som påvirker hvordan lyset treffer netthinnen) er en viktig faktor, siden hornhinnen vevet er fokus for kirurgi, noe som påvirker dens tilstand og utseende etterpå. Graden av brytningsfeil etter operasjonen spiller også en viktig rolle i pasienttilfredshet, noe som betyr at hvis 20/20 visjon (eller i det minste 20/40, den juridiske visjon for kjøring i USA) ikke er oppnådd, forskjellen i resept fra før operasjonen, og den styrke som kreves for dagens korreksjon. Tear-produksjonsrate og rive kvalitet er en annen variabel, som er pasientens alder og opprinnelige forventninger.

Forekomst av Forbedringer

AllAboutVision.com rapporterer at det er vanskelig å nøyaktig angi hvor stor prosentandel av pasienter som trenger ekstrautstyr prosedyrer etter den første LASIK prosedyren. Studier viser et område fra mindre enn 5 prosent til 15 prosent av oppover, basert på tilfredshet variabler. AllAboutVision.com sier at ekstrautstyret er mer sannsynlig for høy grad av langsynthet i folk som er eldre enn 50.

Synskorreksjon Forbedringer

Noen ganger, ofte i tilfelle av nærsynthet (teknisk kalt nærsynthet), synes syn forbedring fra den første LASIK prosedyren utilstrekkelig. Dette er fordi det corneale vev som er nødvendig fjerning og / eller justering endret seg ikke nok av kirurgen, og derfor en forbedring prosedyren er nødvendig for ytterligere å forbedre pasientens syn. Kirurgen nærmer seg denne på samme måte som den første LASIK fremgangsmåte, uten å øke potensielle risikoer eller komplikasjoner.

Klaff Repair

Under den første LASIK kirurgi, skaper kirurgen en klaff på hornhinnen med enten et spesialblad teknologi eller en laser, under der hun jobber på hornhinnen vev. Når kirurgen arbeider på hornhinnen vev er fullført, er klaffen lukket, og fremgangsmåten er fullført. Imidlertid kan etablering eller lukking av klaffen produsere komplikasjoner. Hvis klaffen er for tynn, tykk eller rynkete, vil pasienten visjon bli påvirket med uskarphet, haziness, multiple-image visjon, spøkelsesaktige visjoner, flytere eller annen tilstand som krever en forbedring prosedyre å omstille hornhinnen klaff.

Likheter og forskjeller

En LASIK forsterkning prosedyre er nesten identisk med den opprinnelige LASIK prosedyren ifølge AllAboutVision.com, bortsett fra at i forbedring fremgangsmåte, i stedet for å skape et cornealt klaff, relifts kirurgen samme klaff opprettet under den første fremgangsmåten. Det samme etter kirurgi protokollen er beskrevet som den første operasjonen.

Kostnad

AllAboutVision.com rapporterer at flertallet av anerkjente kirurger ikke belaste en ekstra avgift for ekstrautstyr prosedyrer som skjer innen ett år etter den første LASIK prosedyren (hvis det er det samme kirurg for begge prosedyrene). En avgift er bare sannsynlig hvis den andre operasjonen skjer etter en bestemt periode, som et år, eller hvis forbedringsprosedyren er utført av en annen kirurg fra en annen kirurg kontor. Fordi en forbedring prosedyren er en mulighet med LASIK kirurgi, sørg for å spørre kirurgen om disse retningslinjer og avgifter.

Betraktninger

Varierende syn er vanlig etter LASIK kirurgi, og leger vil følge opp med pasienten etter noen dager, en uke, en måned, og mer eller mindre hyppig i mellom, avhengig av pasientens tilstand. Hvis pasienten opplever varierende syn i løpet av de første tre månedene, leger rapporterer for AllAboutVision.com si at dette er ikke nødvendigvis en indikasjon på behovet for ekstrautstyr kirurgi. Men hvis visjonen blir uskarpt og fortsatt svinger etter post-kirurgi tre måneders mark, er trolig nødvendig ekstrautstyr prosedyre.