Digidexo.com

Diet Etter Back Surgery

The North American Spine Society anbefaler at du holder deg innenfor 10 pounds av din idealvekt for å redusere belastningen på ryggen. Dette målet er spesielt viktig hvis du er utvinne fra ryggoperasjon. Ved å miste vekt, vil du få fart på utvinningen og redusere sjansene for ytterligere ryggsmerter. Pasienter utvinne fra tilbake kirurgi bør også vite at det er ingen offisiell diett som de er pålagt å følge etter operasjonen. En sunn fornuft mat plan er det beste løpet.

Spise riktig mat

Nøkkelen til å miste vekt er å spise en diett høy i frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Det krever unngå fast-food drive-through under lunsjen og hopper at sen-night skål med sjokoladeis. The American Dietetic Association anbefaler at folk unngå kjepphest dietter og i stedet spise rikelig med grønnsaker. Foreningen anbefaler også næringsrike frukter som blåbær, epler, appelsiner og jordbær. Kjøtt kan være sunt, også, så lenge du spiser mager kylling, biff og fisk. Ved å spise disse matvarene, vil du gradvis og trygt slippe uønskede pounds, lindre stress på ryggen. Og ikke bekymre deg hvis du har en pizza slice eller en iskrem til. Det er OK å splurge, så lenge du gjør det med måte.

Legg trening til enhver diett plan

Trening er en viktig del av enhver diett plan. Ved å trene, vil du kaste ekstra pounds på kortere tid. Visse øvelser kan også bidra til å styrke kjernemuskulaturen som holder ryggraden på plass. Også dette kan hjelpe din utvinning fra tilbake kirurgi. Bare vær forsiktig med å overdrive treningsøktene; som kan føre til mer problemer enn det løser. Og møte med legen din før du tar fatt på et treningsprogram.

Hold på det

Ingen man holder seg til en diett 100 prosent av tiden. Vi alle nyte innimellom. Nøkkelen til å lykkes miste vekt er å sørge for at disse feil er isolerte hendelser. Bare fordi du spiste to jordbær smultringer i morgen, betyr ikke at du trenger å bestille en dobbel cheeseburger og pommes frites til lunsj. Hvis du er vedvarende, hvis du ikke la din diett feil banke deg av din sunn spising plan, vil du øke dine sjanser for å miste vekt du trenger å slippe, og eliminere noen unødig stress på ryggen.