Digidexo.com

Homøopatisk måte å bli kvitt Fibroids

Fibroids, også kjent som myomas, leiomyomas eller livmor fibroids, er muskel svulster oftest plassert i livmoren. Fibroids er mest vanlig hos kvinner, særlig under svangerskapet, og de kan være svært ubehagelig. Homeopatiske behandlinger for disse svulstene kan vise seg å være ganske effektiv. Faktisk trenger du kanskje bare homeopatisk behandling for å gjenvinne din helse heller enn å fjerne fibroids gjennom en operasjon kjent som en hysterektomi.

Silicea og Myrristica Sebifera

Silicea simulerer en "homeopathical skalpell" når det brukes for å bli kvitt fibroids. Når Silicea er sammen med Myrristica Sebifera, kan du bli kvitt disse muskelknuter i kort tid. Myrristica Sebifera tjener som et "homøopatisk kniv" i prosessen. Når begge disse rettsmidler er satt sammen, arbeider de for å løsne muskelknuter fra slimhinnen i livmoren, noe som vil resultere i at fibroids bokstavelig talt bare faller bort.

Ta de to sistnevnte virkemidlene etter et middel som heter Hepar sulphuris Calcarea. Hepar sulphuris Calcarea hastigheter opp vekstprosessen av fibroids. Etterfulgt av de to andre rettsmidler sammen --- Silicea og Myrristica Sebifera --- kan du bli kvitt fibroids mye raskere.

Aurum Muriaticum Metallicum

Aurum Muriaticum Metallicum er kjent for å være en bestemt rette for svulster og vekster i livmoren. For å løse opp muskelknuter, ta en dose av 4X av dette midlet. Dette middel letter også den herdede livmor og livmorhals, puss og koker i livmoren, forstørrede livmoren, og kronisk inflammasjon av livmoren. Men dette midlet kan og bør kun tas i en lav potens. Dette kan godt være en av de mest kraftfulle virkemidler der ute for behandling av livmor fibroids.

Thuja

Den rette Thuja kan inntas i to forskjellige potenser; ta en dose på 30 C, en middels potens, i løpet av fem dager, tre ganger daglig, eller ta 200C av Thuja bare en gang, noe som er en høyere potens. Etter disse to rettsmidler er tatt, må du vente en periode på 14 dager, og deretter gjenta igjen. Ved hjelp av disse to potenser av Thuja sammen, vil tumoren slutter å vokse.

Anti-hormonelle midler

Det er visse stoffer, som progestin og Danazol, som motsetter østrogen. Disse to stoffene kan være effektive når de brukes til å behandle livmor fibroids. Bruk Anti-progestin å behandle fibroids også. Anti-progestiner blokkerer virkningen av progesteron og kan være ganske effektive.

Gonadotropin-frigjørende hormon agonister (GnRH-agonister)

Til tider er det middel som anvendes for å krympe de uterine fibroider for fremtidig kirurgi. Krympende fibroids gjør kirurgi prosessen mye enklere hvis det er nødvendig. Denne tilnærmingen reduserer også nivåene av østrogen i kroppen, signalering og utløsning legemet inn i det som er kjent som en "medisinsk menopause."

Homeopatiske Doser

Lavere potenser spenner fra 3x to12c fortynninger. Middels potenser er generelt 30x eller 30c, og noe over 30 c er de høyere potenser. Typisk styrken av legemidlet øker etter hvert som antall fortynninger økning. Det er best å starte med de lavere potenser og jobbe deg oppover. Når du er i tvil, gjør en avtale med din lokale homøopatisk eller naturlig helse utøveren å finne den mest hensiktsmessige behandlingen. Som en forholdsregel, men se din lege før du tar noen homeopatiske medisiner for å forhindre utilsiktede interaksjoner eller bivirkninger med andre reseptbelagte medisiner eller over-the-counter narkotika. Også varsle legen din dersom du er gravid eller ammende.