Digidexo.com

Prostate Cancer Stages

Prostatakreft er funnet i prostata, en kjertel i den mannlige reproduktive system. Fordi prostatakreft vil mest sannsynlig forstørre kjertelen, kan både urin produktivitet og seksuell funksjon lide. Det er fire stadier av prostatakreft.

Typer

To typer iscenesettelse brukes for prostatakreft. Klinisk oppsetningen er legens oppfatning av omfanget av sykdommen basert på en fysisk eksamen. Patologisk iscenesettelse er basert på den faktiske vev eksamen. Begge typene bruker de samme karakteristikkene.

Stage I

Under fase I av prostatakreft, kreft celler er bare i prostata. Det kan være noen symptomer. Kreftcellene er vanligvis funnet under operasjonen for andre saker.

Stage II

I Stage II, kan unormalt merkes når en endetarms eksamen. Kreftcellene har avansert, selv om de ikke har spredt seg utenfor prostata.

Stage III

I trinn III, er kreft sannsynlig å være i vev som omgir prostata. Kreften kan også spre seg til sædblærene, som er i nærheten av blæren.

Stage IV

I Stage IV prostatakreft, har kreften spredt seg fra prostata til lymfeknuter eller til og med fjerne organer i kroppen. Det har kanskje selv spredd seg til skjelettet på dette punktet.