Digidexo.com

forkalkning i brystet

Hva gjør Kalsium Forkalkning i brystet Mean?

Kalsium forkalkninger er små forekomster av kalsium ligger innenfor brystvevet. Ifølge California Pacific Medical Center, kalsium califications i brystet er vanlig og vanligvis godartet. Forkalkninger vanligvis vises som hvite flekker på en mammogram. Av og til kan de forkalkninger være en indikasjon på tidlig brystkreft, slik at de alle må vurderes av en lege.

Tre Typer Forkalkning

Det er tre kategorier av kalsium forkalkninger i brystet. Den første kategorien er benigne forkalkning, som er det mest vanlige. Hvis en forkalkning er godartet, er ingen oppfølging testing kreves, og forkalkning vil fortsette å bli sporet under årlig mammografi. Den andre kategorien refererer til sannsynligvis godartet forkalkninger. Ifølge California Pacific Medical Center, betyr dette at forkalkning er 98 prosent eller mer sannsynlig å være godartet. Den tredje klasse av forkalkninger er mistenkelige forkalkninger. Dette betyr at det er vanskelig å si om forkalkning er godartet eller ondartet. En oppfølging biopsi må gjøres for å avgjøre om forkalkning er et tegn på brystkreft. Ifølge California Pacific Medical Center, omtrent én av fire eller fem pasienter med en mistenkelig forkalkning faktisk har brystkreft, som vanligvis er på et veldig tidlig stadium.

Diagnostisering Forkalkning

Leger vanligvis evaluere forkalkninger ved hjelp av røntgen forstørrelse for å klassifisere dem inn i en av de tre ovennevnte grupper. De evaluerer størrelse, form og mengde av forkalkninger for å finne riktig behandling. Hvis forkalkning er mistenkelig, kan ytterligere prosedyrer være nødvendig, inkludert en nål biospy å tegne celler fra forkalkning eller en kirurgisk biopsi for å skrape en liten bit av vev fra forkalkninger.

Typer Forkalkning

Ifølge University of Cincinnati Netwellness, kan utseendet og mengden av kalsium forkalkninger gi ledetråder til om forkalkninger er godartet eller ondartet. Godartede forkalkninger vanligvis vises som store biter. De kan være forårsaket av alder, som kalsium forlater benet og blir avsatt i andre deler av kroppen, inkludert brystkreft. Godartede forkalkninger forårsaket av nedbrytning av bein er som regel for store til å passe inn i bryst kanaler, så generelt de ikke blir sett på som potensielt kreft. Microcalcifications er bitte små prikker av kalsium som oppstår i brystet kanaler, som er potensielt kreft. Disse microcalcifications er mer sannsynlig å være pre-kreft hvis de dukker opp i grupper eller klynger innenfor bare ett bryst.

Overvåking Godartede Forkalkning

En godartet forkalkning kan ikke slå inn en ondartet forkalkning, og det blir ikke pre-kreft over tid. En ondartet forkalkning er ondartet fra begynnelsen. Ifølge California Pacific Medical Center, i godartede forkalkninger, risikoen for malignitet utvikling er lavere enn 2 prosent. Godartede calfications fortsatt må overvåkes. California Pacific Medical Center anbefaler en videre oppfølging mammografi i seks måneder. Pasienter kan gå tilbake til normal årlig mammografi så lenge ingen endringer blir sett og ingen ekstra forkalkninger blir oppdaget.

Diett og bryst Forkalkning

Et overskudd av kalsium i dietten ikke forårsaker kalsium forkalkninger å danne. Kalsiumtilskudd heller ikke ut til å være ansvarlig for kalsium forkalkninger, heller ikke hormonbehandling.

Forklaring av brystkreft Forkalkning

Forklaring av brystkreft Forkalkning


Bryst forkalkninger er forårsaket av en oppbygging av et lite depositum på hardt kalsium innenfor det myke brystvev. De fleste bryst forkalkninger er relativt harmløse, men de kan være en indikasjon på mer alvorlige problemer, inkludert brystkreft.

Typer

Det finnes to typer bryst forkalkninger: microcalcifications og macrocalcifications. Macrocalcifications er ganske vanlig, og de forekommer i om lag 50 prosent av kvinner over en alder av 50. Selv større enn den andre typen, er macrocalcifications ikke vanligvis knyttet til kreft. Microcalcifications er vanligvis ikke kreft heller, men visse mønstre av microcalcification kan indikere kreftsvulst. Cellene deler seg raskt føre microcalcifications. Dette overskuddet cellevekst kan være et tidlig varsel tegn på brystkreft.

Årsaker

Macrocalcifications, vanligvis et resultat av aldring, er vanlig hos kvinner over 50. Normal slitasje i brystvev, inkludert mindre skade og betennelse, kan føre til en opphopning av kalsium. Microcalcifications oppstår når cellene i brystvevet begynner å dele seg raskt og overdrevet. Små rester kalkavleiringer kan dannes i områder med cellevekst. Visse mønstre av microcalcifications, for eksempel når de microcalcifications er klumpet seg sammen i motsetning til spredt rundt, kan være et tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er til stede, vil de bli oppdaget under en vanlig mammografi eksamen. Unormale forkalkninger vil bli notert og henvist til en lege ved radiologen som leser mammogram resultater. Legen vil deretter bestemme om ytterligere prøve, slik som et diagnostisk mammogram eller biopsi, er nødvendig.

Detection

Noen bryst forkalkninger kan føles som klumper under selvadministrerte bryst eksamener. Det er viktig for kvinner å komme inn i vanen med å utføre disse eksamenene regelmessig slik at eventuelle klumper vil bli oppdaget tidlig. Forkalkninger også slå opp på mammogram skanninger. Hvis en kvinne har brystkreft forkalkninger, vil de vises på mammogram som hvite flekker eller prikker i brystvevet. Det er spesielt viktig for kvinner over 50 år for å ha regelmessig mammografi utført, siden sannsynligheten for bryst forkalkninger øker med alderen.

Behandling

De fleste bryst forkalkninger er godartet og ikke krever behandling. Noen bryst forkalkninger kan være mer potensielt skadelig, og en lege vil be om ytterligere testing i disse situasjonene. Hvis legen bestemmer at en forkalkning trenger mer testing, er det mest vanlig fremgangsmåte en biopsi for å bestemme om den er kreftveksten. Dersom biopsi kommer tilbake positivt, vil dette kreve forkalkning brystkreft behandling, som kan omfatte kirurgi eller kjemoterapi. Bare en lege kan bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av brystkreft.

Misforståelse

I motsetning til populære antakelsen, bryst forkalkninger har ingenting å gjøre med kosthold. Mange tror at for mye kalsium i en diett fører til en opphopning av kalsium i brystet, men det er ingen påvist sammenheng mellom kosthold og bryst forkalkninger. Dessuten er en annen vanlig misforståelse at en biopsi på bryst forkalkninger kan kun utføres kirurgisk. Dette er ikke tilfelle, så er det andre effektive metoder for biopsi, så som en kjerne nål biopsi.

Bryst Forkalkning Behandlinger

Bryst forkalkninger er kalkavleiringer som bygges opp over tid i brystvevet og kan føles som en klump i brystet. De er svært vanlig blant kvinner og er generelt helt ufarlig. I sjeldne forekomster, kan bryst forkalkninger være et tidlig tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er fast bestemt på å være godartet, er det en rekke måter de kan behandles.

Mammografi

Leger og radiologer følge nøye med bryst forkalkninger hvis de er til stede på den tiden en mammogram utføres. I de fleste tilfeller, måten de forkalkninger Form er en indikasjon på hvorvidt de kan være et tidlig tegn på brystkreft. Vanligvis bare én av fire eller fem kvinner som har forkalkninger er diagnostisert med brystkreft. Selv om de er diagnostisert med kreft, er unormal vekst vanligvis i tidlig fase og kan kureres gjennom behandling.

Det første trinnet at de fleste leger vil ta i behandling av bryst forkalkninger er en mammogram. Dette er en test som utfører et røntgenbilde av brystvevet. Hvis forkalkninger er til stede, vil de vises som små hvite områder i brystet. Radiolog vil da undersøke x-ray for å bestemme mønsteret av forkalkninger. Visse mønstre av oppbygging er tegn på brystkreft, mens andre mønstre er harmløse. Når radiologen har gjort fastsettelse av hvilken type bryst forkalkninger som er til stede, vil en pasientens lege bestemme hvordan du vil fortsette behandlingen.

Behandling for Godartede Forkalkning

Et flertall av tiden, bryst forkalkninger er godartede og ikke tegn på kreft. Imidlertid vil en lege vil pasienten ha oppfølging besøk hvert halvår når bryst forkalkninger er identifisert. Etter den første mammografi dersom forkalkninger har vært fast bestemt på å være godartet, vil legen be pasienten om å gå tilbake til kontoret for en oppfølging mammografi etter en seks måneders periode. Hvis mammogram på den tiden viser at forkalkninger i det berørte bryst er fortsatt ingen bekymring, legen vil da be om en mammografi for det andre brystet etter ytterligere seks måneder. Hvis du på det tidspunktet det andre brystet ikke har forkalkninger, eller ikke har forkalkninger som tilsier brystkreft, kan en pasient deretter fortsette å se sin lege for årlige bryst eksamener, ifølge informasjon fra California Pacific Medical Center.

Behandling etter mistenkelig Forkalkning

Behandlingen for mistenkelige forkalkninger er litt mer komplisert. Etter en radiolog har undersøkt en pasients mammogram og bestemmer forkalkninger er mistenkelig, vil legen deretter utføre en biopsi. Dette er en prosess for å sette en nål inn i brystet for å fjerne noe vev som skal sendes til et laboratorium. Laboratoriet vil deretter analysere prøven og finne ut om cellene er kreft. Dersom cellene ikke er kreft, og deretter behandling for forkalkning er den samme prosess som omtalt ovenfor. Imidlertid, hvis cellene er bestemt til å være kreft, og legen vil ta skritt for å behandle bryst kreft i et tidlig stadium.

Bryst Forkalkning Cures

Bryst forkalkninger er forekomster av kalsium som ofte dukker opp i kvinners brystvev. De varierer i størrelse fra små korn til større grove innskudd, men selv de største forkalkninger kan ikke følte for hånd. I de aller fleste tilfeller, bryst forkalkninger er helt ufarlig og krever ingen kur eller behandling. Imidlertid, for et lite antall individer, forkalkninger er et tidlig tegn på angrep av brystkreft.

Forstå bryst Forkalkning

Du vil ikke vite om du har brystkreft forkalkninger med mindre du får en mammogram. Det er viktig å innse at forkalkninger er en vanlig mammografi funn, og det er vanligvis ingen grunn til alarm hvis legen din oppdager dem. Vanlige årsaker til kalkavleiringer inkluderer mastitt, direkte bryst skade eller implantasjon kirurgi, tidligere strålebehandlinger, rusk eller sekret fra celler i bryst og stigende alder.

Identifisere Store Forkalkning

Når forkalkninger er diagnostisert, din radiolog, eller X-ray imaging spesialist, må lære mer om dem. Store forekomster - kjent som macrocalcifications - er som regel ufarlig, og hvis disse er funnet vil du ikke få videre behandling utover oppfølgings sammenligninger av dine røntgen i løpet av dine regelmessig mammografi.

Identifisere Små Forkalkning

Mindre forekomster - kjent som microcalcifications - er også vanligvis ufarlig, eller godartet. Det er imidlertid denne form for kalsium innskudd som er mest sannsynlig å indikere starten av kreft. Etter å bestemme at microcalcifications er til stede, vil din radiolog undersøke dem videre for å kartlegge deres eksakte størrelse, form og distribusjon i brystvevet. Ved å sammenligne disse resultatene til kjente faktorer i kreftutvikling (malignitet), vil han deretter plassere forkalkninger i en av tre kategorier.

"Godartede forkalkninger" utgjør ingen risiko for å utvikle seg til kreft. "Sannsynligvis godartet" forkalkninger utgjøre en risiko for kreftutvikling som er mindre enn 2 prosent. "Mistenke forkalkninger" viser en større sannsynlighet for malignitet.

Oppfølgingsundersøkelse og behandling

Hvis det blir funnet trolig godartede forkalkninger, vil du trenger for å komme tilbake i seks måneder for en oppfølging mammografi. Hvis andre eksamen viser ingen utvikle problemer, og du er mindre enn 40 år gammel, du vanligvis kan gå tilbake til vanlige årlige eksamener. Hvis du har normale funn og er over 40, må du ha en mer mammogram i seks måneder, ledsaget av en eksamen av andre bryst. Hvis disse funnene viser også noen endringer, kan du gå tilbake til vanlige årlige eksamener også.

I tilfeller hvor mistenkelige forkalkninger er funnet, må du gjennomgå en prosedyre som kalles en biopsi, som innebærer å ta små vevsprøver fra brystet for videre undersøkelse. Din biopsi kan utføres enten som en kirurgisk prosedyre, eller som en minimalt invasiv nål biopsi krever bare lokal bedøvelse. Riktig form av prosedyren vil avhenge av utseende og plassering av forkalkninger, så vel som på størrelsen på brystet. Resultatene av biopsi vil avdekke eventuelle kreft som kan være til stede.

Hvis kreft er funnet, er det viktig å forstå at det vil trolig være i de tidligste stadier, og derfor svært behandles. Rådfør deg med onkolog (kreft spesialist) for å lære detaljene i passende brystkreft behandling.

Hva er Bryst Forkalkning?

Kalkavleiringer som ligger inne i brystvevet kalles forkalkninger. Det er viktig fra starten av å erklære at forkalkninger er ikke alltid en indikator på brystkreft. I stedet bør forkalkninger anses som en melding for å fortsette regelmessig mammografi og overvåking av legen din. Bryst forkalkninger vises som hvite flekker eller prikker på en mammogram. Avgjøre om forkalkninger er farlige eller har potensial til å være farlig krever en radiologi spesialist evaluering og konsultasjon med legen din.

Macrocalcifications

De største typer bryst forkalkninger kalles macrocalcifications. Disse typer kalkavleiringer er oftest ikke kreftrelatert ifølge National Cancer Institute. Disse store kalkavleiringer skiller seg ut ganske tydelig i en mammogram, å være omtrent på størrelse med en stor klype salt. Macrocalcifications vil bare bli et problem når det er klynger av kalkavleiringer gruppert sammen selv om dette skjer sjelden.

Microcalcifications

Microcalcifications er klynger av svært små kalkavleiringer i brystet. Leger vurdere forekomsten av disse typer innskudd basert på plassering, størrelse, grupperinger og form for å avgjøre om en biopsi er nødvendig. Microcalcifications som clustering i en gruppe heve bekymring for at kreftceller kan være forming. I mange tilfeller, indikerer dette brystkreft-celleaktivitet uten tilstedeværelse av kreft. Microcalcifications følges nøye med regelmessig mammografi for å se etter eventuelle endringer i grupperingen, størrelse eller form.

Årsaker

Til tross for navnet, kan forkalkninger ikke være forårsaket av inntak av kalsium. I stedet, disse normale og vanlige innskudd oppstå som brystvev aldre. Erkjenner at det kan være en underliggende årsak til bryst forkalkninger, eller det kan meget vel være noen grunn i det hele tatt. Noen av de mer vanlige ikke-kreft årsaker inkluderer en utvidet melk duct, skade brystvevet, forkalkning av ikke-kreftsvulster eller cyster, infeksjon og resulterende kalkavleiringer fra strålebehandling, ifølge Mayo Clinic.

Behandling

Behandling omfatter overvåking av forkalkninger med regelmessig mammografi samt å ta forstørret bildene for å fastslå omfanget av forkalkninger. I noen tilfeller av clustering av innskudd, kan en lege anbefale en biopsi for å avgjøre om forkalkninger er kreft. I tilfeller hvor ekstrem gruppering blir sett, er biopsier alltid anbefalt. Kirurgiske biopsier involvere legen fjerne kalkavleiringer samt noen omkringliggende vev. En nål biopsi kan også utføres for å fjerne nålespiss forkalkninger. Leger ekstrahere forkalkning gjennom en hul nål under prosedyren. Siden forkalkninger kan bare ses når forstørret av en mammogram, blir mistenkelige innskudd ofte merket med forsiktig plassering av en tynn ledning inn i brystvevet mens lokalisering av innskudd på en mammogram. Legen kan da enkelt finne forkalkning for fjerning.

Viktigheten av Mammograms

Noe som involverer tilstedeværelsen av noe rart i brystet fremkaller frykt i en kvinne. Det er viktig å forstå at forkalkninger representerer en normal endring i brystet som en kvinne blir eldre. Det er dobbelt viktig å få regelmessig mammografi hvert år for å ha et klart bilde av brystet på sekvensielle intervaller. Grunnlinje (første) mammografi blir brukt til å etablere et utgangspunkt for evaluering av bryst helse. Påfølgende bildene blir brukt til å overvåke eventuelle endringer bryst eller i tilfelle av forkalkning, gruppering av kalkavleiringer som kan huse kreftceller.

Kan du få brystimplantater når du har Forkalkning?

Kan du få brystimplantater når du har Forkalkning?


Bryst forkalkninger er mikroskopiske kalkavleiringer som skjer i brystvevet. De fleste kvinner kan ikke føle eller se dem med det blotte øye. Det er to typer av forkalkning, ett som typisk er godartet, og som kan være et tegn på kreft. Selv om implantater er ansett som trygt for kvinner med forkalkninger, bør de være klar over at implantatene kan gjøre mammografi vanskelig å lese riktig.

Forkalkninger

Forkalkninger er kalsium bygge-ups som danner klumper eller svulster i brystvevet. De vises på mammografi, vanligvis som hvite massene. Rundt 80 prosent av forkalkninger er godartet, betyr at de er ikke kreft, og er generelt ikke krever en biopsi. Legen din kan bestemme din beste løpet av handlingen hvis en forkalkning vises på en mammogram. Bryst forkalkninger er kategorisert i to klasser: macrocalcifications og microcalcifications.

Macrocalcifications

Macrocalcifications er generelt et resultat av en tidligere skade eller traume i brystet, inkludert betennelse og hevelse, eller aldring av arteriene inne i brystvev. De er som regel godartede svulster. Omtrent 50 prosent av kvinner i USA 50 år og over erfaring macrocalcifications i brystene, og 10 prosent av kvinner under 50 år gjør.

Microcalcifications

Microcalcifications er ikke et resultat av tidligere traumer eller skader på bryst; de vanligvis forekommer i celler som er i endring på en rask tempo. Som celler deler, de noen ganger etterlate en rest som vises på mammografi som microcalcifications. De kunne være en indikasjon kreft hvis de er uregelmessig formet. De bør undersøkes av lege umiddelbart.

Brystimplantater og Forkalkning

Teknisk, får brystforstørrelse regnes som trygt selv om du har brystkreft forkalkninger. Imidlertid kan både silikon gel og saltvann implantater gjøre mammografi vanskeligere å lese. Implantatet hindrer en full oversikt over brystvevet, noe som kan gjøre det vanskelig for leger og spesialister til nøyaktig lese en mammogram. Pasienter som vurderer brystforstørrelse bør være klar over at dette kan forsinke diagnostisering av kreft i noen tilfeller. En University of Maryland studie ved Avdeling for radiologi rapportert at ca 28 prosent av krefttilfellene ikke ville være synlig på en mammografi hos kvinner med brystimplantater.

Hvis du vurderer å ha brystene forstørret, bør du vurdere din familie historie og se om noen kvinner opplevde kreft forkalkninger.

Capsular Forkalkning

Brystimplantater også kan føre til kapsel forkalkninger, som er kalsium bygge-ups som oppstår på eller rundt brystimplantater. En oktober 1998 artikkel publisert i "The Annals of Plastic Surgery" tittelen "Capsular Forkalkning Associated med silikon brystimplantat: Forekomst, Determinanter, og karakterisering" uttalte at under en klinisk studie utført 1981-1996, 64 av 404 pasienter med silikon pupper implantater utviklet kapsel forkalkninger. Av de 64 kapsel forkalkninger, 62 dukket opp som hvite-grå ​​plakater på en mammogram.

Disse typer forkalkninger er vanligvis ikke-kreft, men pasienter bør være oppmerksomme på at implantatene kan føre dem til å utvikle seg innenfor brystvevet.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

 • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger oppstår når det er en overflod av slim i lungene. Bronkiene er vanligvis innsnevret, noe som gjør det vanskelig å puste. Brystet lunger kan være forårsaket av en kald, influensa, bronkitt, allergier eller andre forhold. Betennelse og feber ofte følger lunger, noe som kan gi irritabilitet, manglende evne til å sove og en mangel på matlyst. Flere løsninger er tilgjengelig for barn.

Brystet gni

En brystet gni er en aromatisk damp som fungerer ved innånding. Vick er Barnas Rub og Congesto-K KiddieRub er begge over-the-counter gnir som kan kjøpes på apoteket eller på nettet. En gni fungerer best når den plasseres i en kopp varmt vann og oppvarmet i noen få minutter før bruk. Plasser en liten mengde i hendene og gni over bryst og rygg området. Du vil se og høre resultatene fra gni i løpet av minutter. Gni gis vanligvis ved sengetid. Disse produktene er ikke anbefalt for babyer under seks måneder; damp kan være for sterk for spedbarn.

Fordamper

En vaporizer legger fuktighet til rommet der den er plassert. Det øker luftfuktigheten rundt 70 prosent, noe som kan bidra til å lindre irriterte bronkiene og lette lunger i lungene. En vaporizer gir også fuktighet til nesehulene, hjelpe barnet å puste. Shut barnets soverommet døren og vri vaporizer på minst én time før sengetid. Kjør vaporizer hele natten. Vaporizers er trygt for barn i alle aldre.

Andre behandlinger

Sørg for at barnet drikker rikelig med klare væsker, som kan tynne ut slimet, noe som gjør det lettere å utvise. Væsker også bidra til å berolige en hals som er skrapete fra hoste. Hvis overbelastningen er en bakteriell infeksjon, kan barnets lege foreskriver en væske for å drepe antibiotika infeksjonen, som vil eliminere de slim innenfor brystet. De fleste over-the-counter medisiner anbefales ikke for barn; sjekk med din lege før du gir barnet ditt noen over-the-counter medisiner for brystet lunger.

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer


Congestion som voksen kan være en ubehagelig og upraktisk problem å håndtere. Dessverre for en baby, er dette lunger like ubehagelig å forholde seg til, men med færre alternativer tilgjengelig for å behandle den. Men er det noen alternativer tilgjengelig hvis du har et barn som arbeider med brystet lunger.

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

•  Hold nesen klar av buildup. For å gjøre dette, kan en liten mengde av saltoppløsning, og dryppe den inn i nesen. Vent ca 3 minutter og deretter bruke en pære sprøyte for å tømme ut nesen. Gjør dette hver par timer for å bidra til å fjerne noen av slim før det kan dryppe ned på baksiden av babyens hals.

Bruk en fuktet eller fordamper. Ved hjelp av en vaporizer eller luftfukter i barnerommet kan bidra til å løsne opp slim i nesen og brystet bidrar til å avlaste lunger. Vær sikker på at maskinen ikke er rett ved siden av barnets crib. Det er også menthol produkter tilgjengelig som er spesielt laget for babyer som du kan legge til mange vaporizers å lette lunger.

Gni en liten mengde babyen styrke damp gni på barnets bryst. Sørg for å teste et lite område først for å være sikker på at barnet ikke har en allergisk reaksjon på gel.

Kjør en varm dusj og sitte med barnet på badet. Dampen fra dusjen vil hjelpe løsne opp slim i barnet ditt på samme måte som en luftfukter ville. Sørg for å endre din baby til tørre klær hvis du blir værende på badet lenge nok for dem til å bli fuktig.

Har barnet sove i en opphøyet posisjon. Den enkleste måten å gjøre dette på er å plassere barnet i bilen hans sete etter at de har sovnet. Dette vil holde slim fra å bygge seg opp inne i brystet mens babyen sover. Dette bør bare være et midlertidig alternativ.

Hint

 • Ikke gi barnet ditt noen medisiner med mindre du har vært spesielt fortalt av barnelege at det er OK å gjøre det.
 • Hvis barnet opplever brystet lunger, uansett hvor alvorlig det kan virke, ta henne til barnelege.

Brystet lunger rettsmidler for babyer

Brystet lunger og stuffiness er en vanlig tilstand hos babyer og spedbarn. Det er normalt ikke noe alvorlig og krever bare noen hjemme rettsmidler for å løsne slim oppbygging og sekreter fanget på baksiden av halsen som forårsaker brystet lunger. Disse rettsmidler er harmløse, og de fleste innebære ting du sannsynligvis allerede har hjemme.

Luftfukter

Kjør en luftfukter om natten i rommet der barnet sover. Hydrering i luften vil bidra til å gi fuktighet og fjerne baby lunger slik at han puster i sunn fuktig luft ikke tørr luft, som vil bare forverre problemet. Tørr luft kan kompromiss og skade lungene som det er vanskelig på allerede sår vev. Varm og kald tåke kan brukes selv om varm tåke er vanligvis bedre for brystet lunger som det bidrar til å bryte opp slim plugger raskere samtidig beroligende de berørte områdene.

Saline nesespray

Bruk en saltvannsnesespray eller et salt vann blanding og skyte den inn i barnets nese passasjer flere ganger om dagen. Enhver saltvann nesespray er trygt så lenge det bare er "saltvann" ikke en kombinasjon av noe annet eller en medisinert variasjon. Saltvann vil bryte ned slim slik at det å renne ut og dermed lindre lunger. Mye av tiden brystet lunger sprer inn i nesegangene og manifesterer seg som tett nese så å trekke disse passasjene vil hjelpe brysthulen åpen.

Nasal Aspirator og leder Elevation

Sett en nasal aspirator i babyens nese og suge ut slim. Deretter heve babyens hode litt så hun sover med hodet hevet, slik at lunger for å tømme ut av nesen og å oppmuntre til bedre sirkulasjon. Høyden hjelper hjertet pumpe blod gjennom kroppen, noe som bidrar til å avlaste brystet lunger som det stimulerer en Endorphine å bli produsert som bekjemper den ukjente blokkering.

Vicks Vaporub

Gni en skvett av Vicks Vaporub på babyens bryst. Gni i og bruke som anvist på beholderen. Dette avlaster presset forårsaket av lunger og bidrar til å bryte den opp. Pluss at den har en lindrende og beroligende middel lagt til det å hjelpe babyen sove mer tungt.

Steam

Aktivere dusjen og kjøre varmt vann så badet begynner å dugge. Sitt med barnet i damp i 10 til 15 minutter, klarner to ganger om dagen til lunger. Inhalasjon av damp vil bidra til å åpne opp brystet hulrom og tømme ut lunger.

Brystet lunger i babyer

Brystet lunger er vanlig hos babyer. Det kan være frustrerende fordi du ikke kan gi barnet ditt noen over-the-counter medisiner, og det kan være vanskelig å fortelle om lunger er bare vanlig forkjølelse eller noe mer alvorlig.

Symptomer

En hoste er en av de vanligste symptomene på brystet lunger. En tørrhoste ikke produserer noen slim, mens en våt hoste gjør. Babyen kan også ha tungpustethet og nasal stuffiness sammen med brystet lunger. Hun kan spise dårlig og vis vanskeligheter eller anstrengt pust, som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Årsaker

En av de vanligste causss av brystet lunger er forkjølet. Andre faktorer er forskjellige virus, slik som influensa.

Et annet virus som kan forårsake bryst lunger er respiratorisk syncytial virus (RSV), som kan være alvorlig hos yngre barn. RSV er et virus med symptomer som ligner på vanlig forkjølelse. Det kan være vanskeligere for yngre spedbarns immunforsvar til å bekjempe den av, noe som kan plassere dem på sykehuset. Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en forkjølelse, influensa eller RSV. Se legen din for en korrekt diagnose.

Babyen kan også ha falsk krupp. En baby med falsk krupp vil ha en repeterende hoste. Hans hoste vil høres som et barking tetning, som er forårsaket av svellingen av luftrøret. Mesteparten av tiden krupp er ikke ansett som alvorlige. Allergi er en annen mindre vanlig årsak til brystet lunger.

Når å se din lege

Hvis babyens symptomer ser ut til å forverres, gjøre en avtale for å se barnelege. Spedbarn yngre enn tre måneder gammel bør sees av en lege fordi lunger kan bli til en alvorlig sykdom. Ser du lege hvis barnet ditt ikke tisse så mange bleier som vanlig eller har en hoste som varer mer enn en uke. Hvis barnet nekter væsker, hoste opp blod eller har pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Behandling

Noen måter å behandle brystet lunger inkluderer bruk av en kul-tåke luftfukter eller vaporizer. Både en fordamper og luftfukter gjør den samme jobben ved å legge fuktighet til luften for å lindre lunger. Den eneste forskjellen er at en kul-tåke luftfukter avgir kjølig fuktighet, og en fordamper avgir varm damp. Sørg for å rengjøre luftfukter eller vaporizer ofte for å hindre en oppbygging av mold. Hvis du bruker en vaporizer, plassere den utenfor rekkevidde for barnet fordi det kan føre til forbrenninger.

En annen måte å avlaste brystet lunger er å ta babyen inn på badet og lukket døren. Slå på en varm dusj. Som dampen fyller badet, klapp babyen fast på baksiden. Dette vil bidra til å løsne lunger i brystet. Et annet alternativ er å plassere en pute under babyens barneseng madrass hvor hun legger hodet. Sleeping oppreist kan bidra til å avlaste brystet lunger. Aldri plassere en pute på toppen av madrassen der babyen sover fordi hun kan ende opp under hodeputen og ute av stand til å puste.

Forebygging

Det er viktig å fortsette ammingen hvis du gjør det, så det kan gi antistoffer for å hjelpe bekjempe virus, for eksempel en forkjølelse. Prøv å holde babyen fra borte fra alle som er syke, spesielt hvis du har en nyfødt. Vask hendene før fôring eller omsorg for barnet ditt, og be andre om å gjøre det samme. Rengjør babyens leker og smokker ofte. Prøv å holde noen leker hendig i bleie bag som er trygg for babyen din til å sette i munnen hennes for å hindre henne fra å tygge på andre ting.

Hvordan bli kvitt en brystet og hoste

Hoste er kroppens måte å fortelle deg at du har en infeksjon, irritasjon eller betennelse i øvre luftveier (luftveier, luftrøret og lungene). Noen ganger hoste kan komme ut av kontroll, selv etter at infeksjonen eller allergi har blitt tatt vare på. En brystet og hoste kan være svært belastende og slitsomt. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bli kvitt hosten naturlig i løpet av kort tid.

Hvordan bli kvitt en brystet og hoste

•  Drikk peppermynte te. Stoffene som finnes i peppermynte te demper hosterefleksen mens beroligende halsen. Ikke legg søtstoffer som sukker og honning til te siden det kan forverre halsen din og gjøre det verre.

Drikk ingefær-te. Krydret sterke stoffer i ingefær fungere som en slimløsende, tvinge slim ut. Ingefær te er best tatt før du går til sengs. Hvis du ikke kan forberede ingefær te kan du spise naturlig ingefær godteri, som har samme effekt.

Konsumere glatte alm bark tabletter to ganger daglig. Denne urten strøk halsen, beroligende kløe og forhindrer at slimhinnene tørker opp. Ta tabletten ved utbruddet av hoste. Urtene arbeidet umiddelbart.

Ta heggen bark sirup. I motsetning til over-the-counter sirup, er dette sirup helt naturlig. Det fungerer ved å tvinge slimete ut uten over tørking halsen. Du vil også føle en beroligende kjølighet i halsen som vil vare i noen timer. Du kan ta denne sirup etter behov.

Ta Echinacea tabletter. Hoste er vanligvis ledsaget av noen mindre eller større bakteriell infeksjon. Echinacea virker som en naturlig anti-bakterielle og antiviral. Det øker din immunsystem, umiddelbart å hindre spredning av mikroorganismer. Ta to tabletter om morgenen.

Hvordan kan jeg få en uker gamle å ta brystet?

Hvordan kan jeg få en uker gamle å ta brystet?


The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler amming nyfødte. Møte emosjonelle og diettbehov, ammer eksklusivt for de første seks månedene av babyens liv og fortsetter for resten av det første året etter fast føde introduseres, blir foreslått av AAP, ifølge Kids Health Online. Noen nyfødte og mødre kan ha vanskeligheter med å justere til amming. Komme ditt nyfødt til sykepleier, spesielt når hun er hjemme fra sykehuset og livet legger seg en rutine som første uken, kan bringe utfordringer. Du kan plassere din nyfødte på en sunn breastfeeding mønster.

Hvordan kan jeg få en uker gamle å ta brystet?

•  Forstå at det er ingen "riktig" eller "feil" måte å amme. Det er ingen "normal" måte å amme. Alle babyer amme litt annerledes. Noen babyer "klinke", og noen babyer slikke og suge litt lekent. Begge disse måter foring er normale, og begge er viktig. Så snart du slappe av, innser at uansett babyen velger å sykepleier er opp til ham, og så snart du akseptere det som din "normal", jo før dere begge vil være på banen til amming. Babyen vil oppfatte når stress forlater og du slappe av.

Feed din nyfødte on demand. Vær forberedt på denne nye livsstil for en kort tid. Dette kan bety å ta noen dager fri fra jobb. Hold puter forberedt på strategiske steder og telefoner der du kan trenge dem hvis telefonen ringer. Informere familie og venner om at hvis du ikke svarer, betyr at du er sykepleier, og vil ikke svare. Har et skilt klar til å feste på døren din som sier "ammende mor -. Ikke forstyrr" Forbereder på forhånd vil hjelpe deg når den plutselige fôring øyeblikk oppstår.

Prop din fôring arm opp på puter når du amme babyen din. Hvis babyen er en langsom mater, kan du være i den posisjonen på at brystkreft stund. Siden du allerede har plassert din skilt på døren, lukket soveromsdøren, støttet putene bak deg og tok tak i vannflasken, er du klar til å bosette seg i for et par timer. Hvis du mater på høyre side først, nå under høyre bryst med venstre hånd og hold høyre brystvorte mellom langfingeren og pekefingeren, kopping ditt bryst i hånden. Forsiktig lede brystvorten til babyens munn. La barnet ta det i sitt eget tempo. Vær tålmodig, vil hun ta det når hun er sulten. Selv om hun slikker og spiller rundt, kan dette være hennes form for fôring. Hun kan gråte og fidget, men holde tilby det til henne og ikke stress ut. Fortsett tålmodighet sinnstilstanden.

Skift til venstre bryst, og tilbyr det til ham med samme teknikk som beskrevet med høyre bryst. Neste gang du mate, starte med venstre bryst først. Roterende brystene vil hjelpe din melkestrømmen.

Hint

 • Lyder kan forstyrre babyen under fôring. Unngå lyder, for eksempel TV og snakker i telefonen. Drikk vann eller juice mens du ammer. Det vil hjelpe hydrat deg, noe som vil hjelpe med melkestrømmen.
 • Oppsøk legen din for råd om bruk av såpe eller kroppsvask på brystvortene i dusjen mens du ammer. Vi presenterer smokker eller flasker til nyfødte i begynnelsen stadier av amming, kan føre dem til å nekte brystet.

Hvordan å miste brystet fett raskt

Hvordan å miste brystet fett raskt


Ulike produkter hevder å brenne av kalorier og bygge muskler i brystet over natten. Dessverre, det er helt opp til din egen individuelle metabolisme, ifølge Web MD. Noen mennesker lagre fett i bestemte deler av kroppen sin, og å miste brystet fett raskt, trenger du en kombinasjon av endringer i kostholdet ditt og et nytt treningsprogram. Spis mat som vil drivstoff kroppen mer effektivt og velge en blanding av hjerte-og bryst-styrke trening for å kjempe mot brystet fett.

Hvordan å miste brystet fett raskt

•  Spis en sunn frokost hver dag. Ifølge Mayo Clinic, hopper over frokost øker kroppens insulin responsen, som igjen øker fett og vektøkning. Velg en frokost med sunn protein, slik som eggehvite, og fiber, som for eksempel hele frukter. Også, spise komplekse karbohydrater, som helkorn frokostblandinger, for å gi deg energi og gjør at du føler deg full.

Snack to ganger om dagen og spise mindre måltider. Spis snacks, for eksempel mandler, som har gode fettstoffer og magre proteiner. Spise mindre måltider forbrenner mer kalorier fordi fordøyelsessystemet bruker energi for å bryte ned maten. Spis balanserte måltider høy i grønnsaker, frukt, magre proteiner og 1/2 kopp av komplekse karbohydrater, som brun ris og hele korn brødet.

Drikk grønn eller svart te med koffein. Koffein i disse te øker energi og bidrar til å brenne mer fett fra brystet. Te har ingen kalorier og kan ha fett kjemper effekter, ifølge Web MD.

Swim så mye du kan. Ta opp svømming for kardiovaskulær trening. Ifølge "Menns helse," swimming brenner 280-400 kalorier i en halv time, og det fungerer brystmusklene. Arbeidet med en slags kardiovaskulær trening seks dager i uken, selv om det er bare en 30-minutters rask gange.

Løft vekter to dager i uken når du begynner, og deretter flytte opp til tre dager i uken for din generelle kroppen tone. Vektløfting øker mengden av kalorier og fett du forbrenner. Begrense kaloriinntaket kan redusere muskelmasse, så løfte vekter motvirker at tap. Også, som du alder, muskelmasse går tapt.

Benkpress å jobbe på brystmusklene. Legg deg ned på benken vendt oppover. Hold vektstang over hodet slik at armene er parallelle med hverandre. Starter med en lav vekt, trekker barbell ned slik at det er noen få inches over brystet. Husk å puste ut når du løfter vekten og inhalerer når du slipper. Gjenta benkpress 10 ganger, hvile og prøv deretter to flere sett. Øk vekten når du enkelt kan utføre 12 reps.

Flytt benken til en 45 graders vinkel, slik at du sitter opp, for en annen bryst øvelse. Trekk vektstang til brystet 10 ganger. Ta en pause og deretter prøve to flere sett.

Løft en vektstang fra gulvet foran kroppen din 10 ganger. Begynn med ryggen rett og bruke bena til å løfte vekten. Deretter løfter vekten opp og litt over hodet. Utfør to sett for hver arm. Dette fungerer brystet, armene og magen.

Hint

 • Drikke åtte glass vann om dagen for å bidra til å brenne flere kalorier.
 • Fidget og flytte når det er mulig å brenne ekstra kalorier. Gå opp trappen i stedet for å bruke heisen, og parkere bilen lenger vekk for å tvinge deg selv til å gå mer.
 • Etter hvert som du blir sprekere, legge til flere styrke øvelser.
 • Alltid varme opp i minst fem minutter før du starter treningen.
 • Prøv forskjellige typer trening for å finne noe du liker. For eksempel ta en yogatime eller gå turer.
 • Lytt til kroppen din. Hvis treningen er for intens i starten, start med mindre dager.

Hva er årsaken til brystet lunger?

Brystet lunger er et symptom på sykdommer og kroniske infeksjoner som forårsaker for mye slim for å bygge opp i lungene og gjør puste smertefullt og vanskelig. Årsakene til brystet lunger inkluderer virus, bakterier og soppinfeksjoner i øvre luftveier, noen som er felles og andre som er sjelden hos ellers friske mennesker. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og Centers for Disease Control om hva som forårsaker brystet lunger.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler store mengder slim, som kan forårsake lunger i brystet og nesen som varer i flere uker.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en betennelse i bihulene og kan være akutt eller kronisk; slim som utvikler seg fra bihulebetennelse kan føre til brystet og tett nese.

Falsk krupp

Falsk krupp er en årsak til brystet lunger som kan påvirke dine barn, og kan føre til andre symptomer, inkludert en bjeffende hoste og ekstreme problemer med å puste.

Bronkitt

Bronkitt er en betennelse i dine bronkiene og fører deg til å produsere store mengder slim som resulterer i brystet lunger, bihuler press sår hals og problemer med å puste.

Lungebetennelse

Lungebetennelse kan være forårsaket av bakterie-eller virusinfeksjoner og forårsaker symptomer inkludert bryst og tett nese, feber, pustevansker og ekstrem trøtthet.

Tuberkulose

Hvis du har en aktiv infeksjon med Mycobacterium tuberculosis, kan du oppleve alvorlige, tett bryst, hoste og pustevansker.

PCP

Pneumocystis carinii pneumoni (PCP) er en soppinfeksjon som ofte oppstår hos personer med AIDS, og kan forårsake alvorlig lungebetennelse eller hjertesvikt.

Hva er årsaken til piping i brystet?

Hva er årsaken til piping i brystet?


Tungpustethet er en high-pitched, plystring-type lyd som oppstår mens puste - typisk når noen puster ut. Når ganer for luft begrense, er tungpustethet resultatet. Det kan være forårsaket av en rekke respiratoriske problemer. Tungpustethet er et kjennetegn symptom på astma, men det kan være en indikasjon på andre sykdommer.

Lungebetennelse

Lungebetennelse oppstår når lungene blir betent og irritert, vanligvis ved infeksjon. Dette kan føre til tungpustethet og hoste, og oppstår ofte etter en forkjølelse eller sykdom. Normalt hoste er vanskelig nok å hoste opp slim og kan oppstå med feber i tillegg. På grunn av betennelser og infeksjoner i lungene, kan det være vanskelig for pasienten å puste, noe som fører til konstant eller intermitterende tungpustethet. Pasienter bør oppsøke lege umiddelbart for riktig behandling.

Astma

Astma kan føre til tungpustethet også. Faktisk er det den vanligste årsaken til tilbakevendende tungpustethet. Det er viktig å legge merke til at personer kan ha astma og ikke vise tegn på tungpustethet - er det ofte et symptom på astma, men ikke alltid. Hvis du er tungpustethet på grunn av diagnosen astma, følg etablert astma behandling protokollen. Det er på tide å se helsepersonell hvis du begynner tungpustethet og mistenkt astma på grunn av andre symptomer som kortpustethet, tetthet i brystet, hoste eller problemer med å sove.

Common Cold

Forkjølelse kan føre til tungpustethet når brystet blir overbelastet. Dette er forskjellig fra lungebetennelse. Kulde og tungpustethet vil gå bort på egenhånd så lenge pasienten får masse hvile og drikke rikelig med væske. Tungpustethet er forårsaket av lunger, men det er ingen store betennelse eller irritasjon i lungene. Imidlertid kan en kald slå seg til lungebetennelse; tungpustethet som fortsetter i lang tid bør sjekkes ut av lege.

Bronkitt

Bronkitt er betennelse langs bronkiene - røret som bærer luft frem og tilbake til lungene. Bronkitt følger ofte en innledende kald eller virus hvis det anses akutt og vil løse selv, du kan hoste i flere uker. Kroniske tilfeller av bronkitt - kronisk betennelse og irritasjon i bronkiene - er forårsaket av røyking, luftforurensning, støv og giftige gasser på arbeidsplassen. Kronisk bronkitt anses alvorlig. Symptomer omfatter hoste, piping i brystet, kortpustethet, tretthet og ubehag i brystet.

Kreft

Selv usannsynlig, kan tungpustethet være forårsaket av en svulst eller annen form for kreft i luftveiene. Dette er en sjelden sak og finnes oftest hos pasienter som røyker eller snuser. Siden tungpustethet er et vanlig symptom på røykere, er det mange ikke søker behandling, og innser ikke at de har lungekreft før det har nådd et avansert stadium. Symptomene kan utvikle seg fra tungpustethet å hoste opp blod eller brystsmerter.

Trykk for brystet Årsaker

Trykk for brystet Årsaker

Grunnleggende

"Chest press" er beskrevet som følelsen eller følelse man får når de begynner å oppleve perioder med smerter eller ubehag sentrert i brystet området. Trykk for brystet i seg selv er ikke en lidelse, men ofte er et faresignal for andre potensielt alvorlige forhold. En vanlig årsak til trykk for brystet er å være en røyker. Den stadige tilstrømningen av sigarettrøyk inn i lungene kan føre til brystpress for lengre perioder av gangen.

Angrep

Opplever trykk for brystet for lengre perioder av gangen er en standard advarsel tegn på et hjerteinfarkt. Trykk for brystet kan også være det første symptomet du opplever under en faktisk hjerteinfarkt eller hjerneslag. En angst angrep (også referert til som et panikkanfall) kan også føre til at du opplever ubehag i brystet. Dette er to symptomer som fungerer som gode eksempler på hvorfor brystsmerter bør aldri tas lett og medisinsk hjelp skal innhentes så snart som mulig.

General Health

Det finnes en rekke generelle helsemessige årsaker som kan føre til en person som opplever trykk for brystet. Disse inkluderer, men er på ingen måte begrenset til ting som høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Personer som har diabetes er også utsatt for å oppleve trykk for brystet på grunn av problemer med deres sirkulasjonssystemet. En rekke av disse tingene kan holdes under kontroll ved å spise en balansert diett og trene regelmessig.

Slik fjerner brystet fett

Det er mange grunner til at folk kanskje vil fjerne brystet fett. Årsakene kan være strengt kosmetisk eller de kan være av helsemessige årsaker. Kanskje du har en sammenkomst eller bryllup i nær fremtid, og ønsker å se bra ut i det nye antrekket. Kanskje du trenger å redusere brystet kroppsfett for å unngå helseproblemer som diabetes, leddgikt, eller hjertesykdom. Uansett hva målet ditt, er det noen måter å gå om å oppnå det fort!

Slik fjerner brystet fett

•  Reduser kaloriinntaket å kaste fett. Ett kilo kroppsfett = 3500 kalorier. For å miste ett pund i uken, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier hver eneste dag. Å miste to pounds, må du redusere kaloriinntaket med 1000 kalorier om dagen. For å oppnå dette, må du ha en diett som er næringsstoff tett og ikke fylt med tomme kalorier. Hva dette betyr er at frisk frukt og grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og høykvalitets proteinkilder må forbrukes. Matvarer som bananer, jordbær, spinat, blomkål, havregryn, skummet melk, soya melk, yoghurt, tunfisk og laks er alle gode eksempler på matvarer som hjelper deg til å føle mett og gi deg de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger. Unngå tomme kalorier som godteri, kaker, donuts, og andre elementer som er høy i kalorier og sukker, men lav i næringsverdi.

Den første fristelsen når vekttap og kroppsfett reduksjon er søkt er å sulte deg selv. Aldri gjøre dette fordi det motsatte av den ønskede virkning vil oppstå. Når du slutter å spise, skattefunn kroppen din kalorier fordi den mener det er i sult-modus og vil trenge hver bit av energi det kan bevare. Det vil lagre alt du spiser i adipose (fett) vev og bremse ned stoffskiftet. Det beste du kan gjøre for rask kroppsfett reduksjon er å spise seks små måltider om dagen. Dette vil holde metabolismen revved og tillate mer kalorier for å bli brent som et resultat.

Øk vannforbruket. Som de fleste vev i kroppen, er fettet består hovedsakelig av vann. Hvis du beholde vann, vil du føle deg oppblåst; løsningen er å drikke vann. Som i tilfellet av mat, hvis kroppen fortsetter å motta tilstrekkelig med vann, det vil ikke beholde den. Det vil skylle giftstoffer ut av systemet, bidra til å smøre ledd og muskler, og holde deg mett. Det anbefales at du drikke minst åtte glass om dagen, men for optimal kroppsfett tap, drikke minst ti.

Bruk intens trening for å bli kvitt brystet fett samt andre kroppsfett. Kardiovaskulær trening er det som brenner kalorier den raskeste og det bør trappes opp for rask fett tap. Det er nok av aktiviteter som løping, sykling, svømming, dans, og høy effekt aerobic som vil hjelpe brenne massevis av kalorier. For å oppnå en rask reduksjon av kroppsfett, prøve intervalltrening med hvilket som helst av de nevnte typer av øvelsen. For eksempel, hvis du kjører, gjør det i en all-out sprint i to minutter, gå i to minutter, løpe to minutter, og gjenta syklusen i minst 20 minutter eller mer. Hvis du svømmer, prøv svømming så fort som mulig til den ene enden av bassenget, deretter hvile i to minutter og gjenta syklusen. Dette er eksempler på hvordan du kan intensivere hva cardio aktivitet du liker mest for optimal fett tap fordel.

Styrke trene overkroppen for å miste den brystet fett. Hvis du har en gym medlemskap, trene overkroppen minst tre ganger i uken i 20 til 30 minutter om gangen. Hvis du ikke har en gym medlemskap, ikke svette det! Du kan trene hjemme ved å gjøre push ups eller løfte vektstenger. Hvis det ikke er noen vektstenger, bruke noe tungt som melk mugger. Ved å supplere ditt hjerte-rutine med litt styrketrening, vil det bidra til å styrke musklene i brystområdet når fettet er utgytt.

Hvordan å slanke seg i brystet

Hvordan å slanke seg i brystet


Vektkontroll krever engasjement og bevissthet om hva du gjør for kroppen din, så vel som hva du putter i den. Noen ganger folk ikke innser at de er pakking på pounds før de fange at en talende glimt. Å miste vekt i bestemte områder på kroppen, for eksempel brystet, kan være vanskelig, og irriterende, fordi prosessen, når det gjøres riktig, tar tid. Asses brystet størrelse ved å ta målinger og skrive ned statistikken. Ta med dine nåværende brystet målinger, den størrelsen du ønsker å oppnå og et mål dato.

Hvordan å slanke seg i brystet

Ta innledende målinger med et ikke-strekkbart målebånd. For ekstra forsikring av nøyaktige målinger, har en venn eller et familie ta dem. Ta målinger av andre deler av kroppen til asses noe vekttap trenger i andre områder.

Skriv ned alt av mat og drikke du spise og drikke i en uke, sammen med del størrelser og tider på forbruk, for å gi deg en detaljert idé om din nåværende inntak. Du vil være i stand til å se mat som kan og bør byttes ut eller eliminert fra kostholdet ditt. For eksempel, i stedet for å drikke din vanlige fire vanlige brus på mandager, erstatte dem med slanke seg. Du kan være i stand til å se at din midnatt bolle med rocky road iskrem forstyrrer vekttap innsats og bidrar til å utvide bryststørrelsen. Fortsette å holde en mat logg. Dette gir deg synlig bevis på at du har gjort endringer og fungerer som motivasjon når du begynner å se inches falle ut av brystet ditt.

Utfør cardio øvelser. Dette vil ikke bare redusere bryststørrelsen, men vil også bidra til å brenne fett fra andre deler av kroppen også. Cardio øvelser inkluderer jogging, rask gange, trapp klatring eller andre øvelser som hever pulsen for en varighet på 20 til 30 minutter. Cardio vil også bidra til å styrke ditt hjerte. Ifølge 2008 Fysisk aktivitet Retningslinjer for amerikanerne, utgitt av den føderale regjeringen, bør hver eneste amerikaner engasjere seg i 150 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet eller trening per uke for å redusere kroppsfett og bli hjertet sunt.

Utfør muskel-building øvelser for brystet. Muscle er mer metabolsk aktiv enn fett, og vil bidra til å holde overflødig kroppsfett i sjakk. Muscle også veier mer enn fett, så ikke bli skremt hvis vekten faktisk viser en økning i kroppsvekt. Kjøpe en gym medlemskap å bruke maskiner for å øke muskelmasse i brystet, slik som romaskin, lateral nedtrekk eller sittende brystpress.

engasjere seg i noen form for fysisk aktivitet daglig. Fysisk aktivitet er rett og slett å være aktiv versus slapper av i La-Z-Boy, mens øvelsen er planlagt og strukturert. Bruk push klipperen å klippe gresset eller hånd vaske bilen din og spare de få ekstra dollar. Disse aktivitetene kan virkelig hjelpe trimme ned brystet. Egentlig kan det hjelpe trimme ned hele kroppen. Sats på valg som vil tillate deg å være mer aktiv, og du vil se endringer i brystet og resten av kroppen din.

Hvordan å miste vekt naturlig på brystet

Hvordan å miste vekt naturlig på brystet


Bryster som veier mer enn gjennomsnittet kan føre til ryggsmerter og postural og luftveisproblemer. Av den grunn, noen store overkropp kvinner ønsker å gå ned i vekt i brystet området. Finne bras i større størrelser kan også være vanskelig, og de vanligvis koster mer enn mindre størrelser. Mens kirurgi er ett alternativ for å redusere bryststørrelse, er vekttap også mulig gjennom naturlige metoder som trening og kosthold.

Hvordan å miste vekt naturlig på brystet

•  Start en vekttap plan som inkluderer å spise mindre kalorier enn du forbrenner hver dag. Innlemme cardio øvelser. Generelt vekttap vil påvirke brystet. Faktisk, mange kvinner rapporterer å miste vekt i brystene før andre områder. Prøv å miste mer enn én til to pounds en uke. Å miste mer enn det kan føre til slappe bryster.

Utfør bryst øvelser. Målrette brystet for å bygge muskler og miste fett i det området. Dette vil sørge for at området forblir tonet gjennom vekttap og som muskel ser visuelt mindre enn fett, vil brystet ser mindre. Eksempler på bryst øvelser inkluderer push-ups, pull-ups og noen typer vektløfting.

Spis sunnere matvarer for å hjelpe din vekttap programmet. Sunnere mat vil gi deg mer energi til å utføre treningen.