Digidexo.com

Hvordan du skal renset din kolon

Kolon rensing er en populær naturlig medisin behandling som har trukket blandede anmeldelser fra tradisjonelle medisinske kilder. Selv om noen leger fortsatt skeptiske av eventuelle fordelene ved rensing din kolon, noen antyder at hvis det gjøres på riktig måte det kan være skadelig. På den ene siden, kolon rensing talsmenn er legio, og de kan skryte av dramatiske resultater i fordøyelsen, reduksjon av magen flab, bedre hud og økt energi. Min erfaring er at prosessen er nyttig, men kanskje ikke så mirakuløse som noen - i hovedsak de som selger produkter - ville ha oss til å tro.

Hvordan du skal renset din kolon

•  Velg produktet du skal bruke. Det er mange populære og mindre kjente kolon rensing produkter. Noen, som Kolon, tilby en komplett behandling som inkluderer fiber, te og piller. Andre er mer enkel, noe som i utgangspunktet å bli blandet i væsken. Andre er utelukkende organisk dyrket urter. Trader Joe har en billig program som er lett å bruke.

kvitt din diett av bearbeidet mat, sjokolade, og hvis du kan, koffein. Begynne å drikke rikelig med væske i løpet av dagen, spesielt vann og fruktjuice.

Begynn å ta kolon rensing produkter, blandet med en jevn diett av væsker. Dehydrering er den vanligste problemet assosiert med dem som gjør kolon rensing.

organisere timeplanen din å tillate mer tid i morgen for avføring. Våkn opp en time tidligere enn normalt og drikke juice i stedet for kaffe.

Gradvis øke dosene. De fleste produktene gi retningslinjer som krever en tung dose etter den første uken eller to. Følg disse nøye.

Følg med på endringer i kroppen din mens du tar kolon renset. Du bør se bedre hud, en flatere mage og økt energi.

Hint

  • Starte i begynnelsen av helgen, slik at kroppen din har et par dager å justere. Drikker masse vann og fruktjuice for å skylle fiber. For de to første dagene, ta halvparten av anbefalt dose. Kroppen din vil reagere den sterkeste i denne perioden, og en redusert dose kan lette problemer som diaré og kramper.
  • De fleste kolon rensing produktene er veldig klare på hvor ofte du kan bruke dem og hvor snart etter å gjennomføre en rens bør du prøve en annen. Ikke overstige disse grensene.