Digidexo.com

Tygon R-3603 Tubing bruksområder

Tygon R-3603 er klart rør som brukes i laboratorier for å overføre både gasser og væsker. Denne type rør ble produsert for å møte Food and Drug Administration og Code of Federal Regulations kriteriene del 175,3000. Tygon produserer Tygon R-3603 Vacuum Tubing og Tygon R-3603 Laboratory Tubing. Disse to typer rør har litt forskjellige spesifikasjoner som er spesifikke for deres tiltenkte bruk.

Laboratory Tubing

Tygon R3606 Tubing ble utviklet for laboratoriebruk og brukes i både den medisinske industrien og næringsmiddelindustrien. Mest vanlig er denne type rør som brukes til å lage peristaltiske pumper, instrumentering tilkoblinger, avløp og vents og for andre generelle laboratorie bruksområder. Denne slangen kommer i en rekke størrelser og har en indre vegg som er så glatt som glass og motstandsdyktig mot sprekker. Disse egenskapene gjør det mulig for overføring av kjemikalier, næringsmidler og andre stoffer uten absorpsjon av disse væsker inn i røret selv. Denne slangen kan brukes til å koble sammen to deler, fordi det er både fleksibelt og motstandsdyktig mot slitasje. Det er et vanlig valg i laboratorier fordi det varer dobbelt så lenge som andre typer av rør og viser ikke tegn til alder.

Vacuum Tubing

Tygon R-3603 er også tilgjengelig som vakuum slangen. Denne type rør er egnet for slangepumper, vakuumpumper, kondensatorer, inkubatorer og desiccators. Dette produktet er ofte valgt for disse bruker fordi den har ekstra tunge vegger som er utformet for å holde opp til full vakuum. Når den brukes, bør dette rør holdes ved romtemperatur. Vakuumslangen er ideell for støvsugere overføring av væsker og gasser, fordi slangen er motstandsdyktig mot kjemikalier og ikke sveller i det tilfelle at oljen rygger inn i røret. Fordi det er klart, kan Tygon R-2606 anvendes for støvsugere når brukeren trenger for å sikre at det ikke er noen blokkering i linjen. Dette produktet er tilgjengelig i en rekke størrelser, noe som gjør den egnet for alle typer støvsugere. Det kan til og med stå opp til korrosive atmosfærer.

Rengjøring mellom bruker

Denne slangen kan brukes igjen og igjen for en rekke bruksområder. Heldigvis kan Tygon R-3603 slange steriliseres, men det kan krympe mellom 2 prosent og 4 prosent første gang det er sterilisert. Å sterilisere dette produktet, spiral produktet i kirurgisk musselin og autoklav. Produktet kan deretter bli sterilisert ved 15 psi av damp i en periode på 30 minutter. En andre steriliseringsmetode er ved hjelp av gass med etylenoksyd. Dette vil ikke skade slangen fordi slangen er kjemisk resistente. Sterilisering av dette produkt gjør det mulig å bruke den samme rørlengde til å passere forskjellige stoffer og for en rekke anvendelser. Dette er spesielt gunstig i laboratorier hvor mange forskjellige væsker eller kjemikalier blir brukt.