Digidexo.com

Diet for raskt muskel vekst

Det er ingen spesiell pille eller hemmelig formel når det kommer til muskelvekst. Bygge muskler, enten for utseende eller konkurranse, tar utholdenhet og tålmodighet, og, for det meste, masse tid i vekt rom. Jo mer dedikert du er, jo raskere dine gevinster vil bli. Når det er sagt, det er matvarer som kan bidra til å hjelpe prosessen - og, faktisk, velge riktig kosthold er faktisk avgjørende hvis muskelvekst er målet.

Pakke på Protein

Den beste måten å bygge muskler er å få flertallet av kaloriene fra protein - anses byggesteinen av muskel. Ikke mindre enn 30 prosent (og opp til 50 prosent) av det daglige inntaket bør være fra protein, med 20 til 40 prosent kommer fra karbohydrater og resten kommer fra fett. En annen nøkkel er å spise fem eller seks måltider om dagen, med hver servering er omtrent på størrelse med knyttneven din. Dette hjelper kroppen opphold i en "anabole" tilstand, noe som betyr at det fortsetter å bygge muskler selv etter at du er ferdig å spise eller trener.

Big Breakfast

Den beste måten å starte dagen hvis du ønsker å legge til muskel er med god, gammeldags egg. En medium egg har 6 g protein, så avhengig av dine behov, opptil fire er OK - seks hvis du bestemmer deg for å holde det helt frisk og bare spise det hvite. Legge til en bit av hvete eller hele korn brød og et eple ville legge kalorier uten å resultere i skadelige fettstoffer.

Masse Lunsj

Igjen, bør protein være i sentrum av din middag måltid. En tunfisk sandwich er en rask, enkel måte å gå, og kan være så enkelt som 3 oz. tunfisk, 1 ts. av lav-fett majones, og en oppskåret tomat og salat mellom to skiver av toast. Legg nøtter, frukt, og til og med en salat for ekstra gevinster. Bare pass på at nøtter er lettsaltet og salaten inneholder lite fett dressing (og hold krutonger, som er litt mer enn crunchy tomme kalorier).

Middag Vedtak

En stekt kyllingbryst er lav i fett, men stor på protein, med om lag 30 til 35 gram protein per fire-unse servering. En annen midtpunktet til middag kan være magert kjøtt (ca samme mengde protein som kylling) eller laks (rundt 25 gram protein per fire gram). Det finnes mange alternativer for side retter, inkludert et karbohydrat-lastet bakt potet (lys på smør), tilberedt blandede grønnsaker (unngå frosset eller hermetisert), og en kopp brun ris.

Flere Meals

Protein shakes og barer, og frukt, grønnsaker, yoghurt og havregryn er blant de i mellom måltidene du kan velge mellom å supplere måltidet plan. For eksempel kan det være lurt å prøve en protein shake to eller tre timer etter frokost, etterfulgt av en banan tre timer etter lunsj, etterfulgt av et annet protein shake eller en kopp yoghurt en time eller to etter middagen. Når det gjelder shakes, lese etikettene og velge de med høyt protein, men lite fett og sukker.