Digidexo.com

Hva er vitamin Magnesium Asporotate brukes til?

Magnesium er viktig for mange kroppsfunksjoner, og fungerer sammen med andre kjemikalier for å produsere essensielle næringsstoffer. Magnesium asporotate består av tre magnesiumforbindelser som kan arbeide med forskjellige deler av kroppen sammen.

Innhold

Magnesium asporotate inneholder tre ulike former for magnesium: magnesium asparatate, magnesium citrate og magnesium orotate.

Funksjon

Magnesium virker synergistisk med kalsium for å hjelpe i mange prosess i kroppen. Magnesium er nødvendig for utviklingen av bein, protein og fettsyren formasjon, slik at nye celler, aktivere B-vitaminer, avslappende muskler, blodpropper og danner ATP som gir kroppen med energi. Magnesium er også nødvendig for insulinsekresjon og funksjon.

Fordeler for ADD

Kliniske undersøkelser har vist at barn med ADD har reduserte nivåer av magnesium og magnesium asporotate har blitt brukt som et supplement til å hjelpe til med redusert hyperaktivitet.

Fordeler for CFS

Kronisk utmattelsessyndrom (CFS) pasienter har blitt rapportert å ha lave nivåer av magnesium, og forskning har vist bedring i symptomer hos noen pasienter som har tatt muntlig magnesium kosttilskudd som magnesium asporotate.

Veibeskrivelse

Magnesium asporotate er tatt oralt som et kosttilskudd. Det er vanligvis solgt i 200mg kapsler som skal tas to om gangen, to ganger daglig med måltider.