Digidexo.com

Hvordan velge Spirulina Mikroalger som en Omega-3 kilde

Ifølge University of Maryland Medical Center, er spirulina en utmerket kilde til næring. Dette super mat er en blå-grønn sjø alger som er lastet med protein sammen med vitaminer og mineraler. Spirulina er også en veldig bra kilde til omega-3 fettsyrer. The American Heart Association anbefaler å spise en diett rik på omega-3 fettsyrer for å redusere triglyserider. Spirulina er et godt valg fordi det dekker alle baser, noe som eliminerer behovet for en multivitamin.

Hvordan velge Spirulina Mikroalger som en Omega-3 kilde

•  Gå til din lokale helsekost butikken for å plukke fra en rekke spirulina kosttilskudd. Du kan kjøpe spirulina i pille-eller pulverform. Rundt 500 mg spirulina inneholder alle omega-3 fettsyrer du trenger på en dag. Kjøp et supplement med denne dosen per scoopful eller kapsel.

kjøpe økologisk spirulina. Organisk Spirulina er laget uten bruk av skadelige pesticider og andre kjemikalier.

Kjøp spirulina i grønnsaksform. Noen helsekostbutikker faktisk selger spirulina som en grønnsak. Du kan kjøpe spirulina i sin natual tilstand og spise den som spinat.

Sjekk flasken for fyllstoffer eller tilsetningsstoffer. Du vil dra mest nytte av dette tillegget hvis den ikke inneholder flere ingredienser som kroppen ikke trenger.

Legg til ett femtinitti scoopfuls av spirulina til en frukt smoothie hver dag. Dette er en deilig måte å få din daglige verdien av omega-3 fettsyrer og andre næringsstoffer. Legg en banan sammen med jordbær og noen linfrø. Drikk det og nyte.

Hint

  • Spirulina kan også legges til omtrent hvilken som helst mat. Dryss litt spirulina pulver på havregryn eller legge litt til salaten.
  • Hvis du er vegetarianer huske på at denne sjøen grønnsaker er også en stor kilde til lett fordøyelig protein.