Digidexo.com

Søvn Beslag hos barn

Forekomsten av anfall mens du sover kan eller ikke kan være relatert til vanlige epileptiske tilstander, selv om det er definitivt et tegn på en nevrologisk lidelse som må undersøkes. Hyppigheten og alvorlighetsgraden av søvn anfall vil være de viktigste bestemmende faktorer i diagnose av problemet, og vanlige bivirkninger forbundet med kjente nevrologiske problemer som er tilstede etter beslaget episoder kan også være nyttig å avklare årsaken til tilstanden.

Signs

Ifølge Kevin Kennedy, Ph.D., en spesialist i barne og ungdoms psykoterapi, kriseintervensjon og familie terapi, rapporterte den vanligste tegn på mistenkte søvn anfall hos barn kan omfatte stivne av lemmer eller av kroppen selv, hoste eller gagging og bed-fukting, i noen tilfeller. Barn som har hatt en mistanke om anfall mens du sover vil ofte føle seg desorientert eller svimmel og vil muligens ha kvalme ledsaget av en hodepine. Barn kan også føle at de trenger mer søvn på grunn av mangel på hvile forbundet med beslaget episoder.

Årsaker

Ifølge Carl W. Bazil, MD, Ph.D., direktør for Divisjon for Epilepsi og sove og professor i klinisk nevrologi, gjør epilepsi konto for mange tilfeller av søvn anfall hos barn. De forskjellige typer av epilepsi kan gjøre det vanskelig å diagnostisere, i noen tilfeller. Partiell epilepsi kan forårsake søvn beslag, som forekommer oftest i frontal lobe område av hjernen. Mer alvorlige tilfeller av epilepsi som produserer grand-mal anfall i våkne liv kan også forårsake søvn anfall. I tillegg kan en tilstand som kalles juvenil myoklon epilepsi (JME) som generelt påvirker tenåringsbarn forårsake søvn anfall.

Andre årsaker

Årsaksfaktorer som fører til søvn anfall hos barn er basert på nevrologiske lidelser som er felles for epilepsi, selv om det kan være andre årsaker til tilstanden. Forekomst av høy feber, hodetraumer og genetiske eller medfødte egenskaper i forhold til nevrotransmitter avvik kan utgjøre en kontinuerlig forekomst av anfall mens du sover. I andre tilfeller kan miljømessige faktorer bidra til nevrologiske lidelser, for eksempel kjemisk eller botaniske forgiftning og immun allergiske syndromer.

Diagnostisering

Forekomster av visse atferdsmønstre er til tider som tyder på søvn anfall hos barn, spesielt hvis andre tegn er til stede. Attention mangel symptomer kan være et resultat av uoppdaget anfall som oppstår under søvn sykluser, inkludert oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD) og oppmerksomhet-Deficit / Hyperactivity Disorder (ADHD). I noen tilfeller kan EEG tester være nødvendig å studere hjerneaktivitet, enten under søvn eller begge sovende og våken til å sammenligne mønstre.

Behandling

Ifølge Carl W. Bazil, MD, Ph.D., er medisiner generelt indisert for behandling av beslag av noe slag. Slike medisiner vil omfatte fenobarbital, Klonopin, Tegretol og Depakote. Prosessen med å diagnostisere effektiviteten av eventuelle medisiner vil omfatte en studie av søvn aktiviteter og eventuelle relaterte anfall, ofte utført i overnattinger sykehusopphold. EEG-tester vil også bli utført ved dette tidspunktet for å overvåke hjernen mønstre under varierende medisiner.