Digidexo.com

Hvordan Vurdere Truth of Medical Promotion Informasjon

Mindre enn hundre år siden, slange olje selgere florerte i helsevesenet produkt verden. Situasjonen er svært lik i dag, gitt mengde nye "vidunder kurer 'fra verden av alternativ medisin, så vel som" moderne "medisin fra produsenter som kanskje ikke har din beste interesse på hjertet. En klok helsevesenet forbrukeren vet å kritisk vurdere reklamemateriell slik at ingen skade er gjort til seg selv eller sine kjære.

Bruksanvisning

•  Når konfrontert med skriftlig materiale om et helsekostprodukt, lese hvem som skriver det, og spør deg selv om de har en skjult agenda, og hvis det er noen vitenskapelig grunnlag for sine påstander. Husk at farmasøytiske selskaper i tillegg var garasje-baserte hjemme bransjer kan ligge like effektivt for deg, og seg selv, med hensyn til deres produkt (er).

Forskning produktet på egen hånd gjennom internett eller andre kilder (Index Medicus, for eksempel). Stoler bare artikler som viser deg lyd statistisk bevist og vitenskapelig gjennomført studier. Dersom studien ikke er dobbelt blindet (giver eller prosjektet og sin forbruker ikke vite om en placebo blir gitt eller den virkelige ting er gitt), ikke stoler på data. Ikke stol på noe materiale som er avhengig av attester. Se om assessor av produktet har noen egeninteresse i produktet. Kun uavhengige forskere som ikke har noe å vinne ved at produktet er vellykket kan bli pålitelig klarert.

Kontakt selskapet som produserer produktet og be om referanser knyttet til hvordan effektiv og sikker produktet er. Trygg og effektivitet er to separate ting. Også vurdere hva andre underliggende medisinske tilstander eksisterer i den personen som skal få produktet, og dersom produktet i spørsmålet hadde noen bivirkninger forbundet med medisinsk potensial forbruker av produktet tar nå.

Konsulter flere farmasøyter eller andre egnede helsepersonell med hensyn til sikkerheten og effektiviteten av produktet, samt interaksjoner med andre medisiner.

Tips og advarsler

  • Folk i helsevesenet produktutvikling virksomheten ønsker å gjøre de som konsumerer disse produktene for å bli bedre.
  • Folk som utvikler helseprodukter kan være penger sulten, vitenskapelig uinformert, eller lurte seg selv.
  • Det er ikke en medisin i verden som ikke har noen skadelige bivirkninger på noen pasienter. Vær oppmerksom på at medisin er ikke en hundre prosent garantert vitenskap, men en kunst, som alle ønsker å være trygg og effektiv.