Digidexo.com

Er Hair Restoration en Scam?

Er Hair Restoration en Scam?


Google ordene "hår tap behandling" og du vil bli oversvømt av produkter og prosedyrer som hevder å være den mirakelkur for skallet. Noen fungerer bedre enn andre, men deres effektivitet i stor grad avhenger av den enkelte og den opprinnelige årsaken til hårtap.

DHT og hår

Dihydrotestosteron (DHT) er en steroid-lignende molekyl som binder seg til hårsekkene, og hindrer absorpsjon av testosteron som er nødvendig for hårvekst. Denne kjemiske blir mer utbredt med alderen, og må overvinnes for å gjenopprette gravd eller hår.

Rengjøring og Flushing

De fleste eksperter (inkludert de på Food and Drug Administration) har konkludert med at produkter som hevder å rense, tilstand eller oxygenate hårsekker har liten eller ingen effekt på vekst i de fleste tilfeller.

Medisinske behandlinger

DHT blokkere, for eksempel Propecia og Rogaine, er godt dokumentert å bidra til å redusere eller eliminere skallet hvis brukt preemptively, men kan ikke bringe døde follikler tilbake til livet.

Transplantasjoner

Hårtransplantasjon er den eneste avgjørende måte å reversere balding. Denne behandling innebærer vanligvis kirurgisk bevegelige hårsekker fra baksiden og siden av hodet til toppen av hodet.

Reparasjon

Dagens hårtransplantasjon teknologi er lysår utover det som var tilgjengelig for 20 år siden, og moderne kirurger kan ofte reparere skaden gjort av de første forsøk.