Digidexo.com

Ephedra Kosttilskudd for vekttap

Med press for å se tynnere og tynnere, er det forståelig hvorfor noen mennesker tyr til kosttilskudd som ephedra produkter. Ephedra - eller efedrin - hjelper i vekttap, særlig i kombinasjon med koffein. Imidlertid kan du oppleve at bivirkningene er ikke verdt rask vekttap.

Fakta

Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, er ephedra en kinesisk fabrikk, som også er kjent som Ma Huang. Det er ikke godkjent i USA som en vekt-tap stoffet. Den syntetiske alkaloider efedrin og pseudoefedrin er avledet fra dette anlegg og blir brukt i over-the-counter slimløsende midler og kalde legemidler, så vel som for å behandle astma. I tillegg er efedrin brukes til behandling av lavt blodtrykk.

Vekttap

Anvendelse av efedrin er forbundet med noen vekttap, men ikke langvarig vekttap. Ephedra-indusert vekttap har bare vist seg effektiv for "mindre enn eller lik seks måneder", ifølge NIH. Det finnes ingen langtidsstudier av sin effekt.

Slankepiller ofte bruke noen form for efedrin i kombinasjon med koffein og appetittdempende midler for å skape et produkt som vil få deg til å miste vekt. Metabolife er en ledende produsent. Stoffet Kombinasjonen gjør at hjertet slår fortere, som lurer kroppen til å tro at det er trener. Mens vekttap på ephedra er faktisk mulig, husk at så snart du slutter å ta disse pillene, er du sannsynligvis til å få tilbake tapt vekt.

Sikkerhet

Det finnes ingen studier som entydig sier at å ta ephedra kosttilskudd er usikre. Ifølge NIH, har tenketanken RAND analysert bivirkningsrapporter innlevert til US Food and Drug Administration og med en produsent av slankepiller bruker ephedra, samt publisert kasuistikker. RAND konkluderte med at det ikke var nok data tilgjengelig fra 1. juli 2004, for å finne ut om kosttilskudd som inneholder efedrin kan være ansvarlig for alvorlige advents som plutselige dødsfall, hjerteinfarkt, cerebrovaskulære hendelser, kramper, og alvorlige psykiatriske sykdommer. Flere studier er nødvendig for å gjøre en slik sak. Likevel kan det være lurt å tenke to ganger før du bruker ephedra kosttilskudd for å miste vekt. Ephedra kan gi bivirkninger som kvalme, hodepine, nervøsitet, søvnløshet og uregelmessige hjerteslag.