Digidexo.com

Fordeler og ulemper ved Chiropractic Medicine

Chiropractic medisin fokuserer på muskel- og nervesystemet lidelser. Care retter seg i hovedsak mot å redusere rygg, nakke og leddsmerter, samt headaches.Chiropractic medisin tilbyr en rekke fordeler for pasientene, inkludert medikamentfri behandling for kronisk og akutt smerte som er både trygt og effektivt. Imidlertid har denne type behandling først nylig blitt akseptert av den ordinære medisinske fellesskapet, og derfor forsikring for kiropraktisk behandling kan ikke være omfattende og mange leger fortsatt motvillige til å henvise pasienter for spinal manipulasjon.

Funksjon

Leger av kiropraktikk medisin utføre undersøkelser av pasienter, gi en diagnose, og etablere en behandlingsplan som ikke inneholder narkotika, men i stedet fokuserer på hands-on terapeutiske prosedyrer, rehabiliterende øvelser, og ernæringsmessige og endringer i livsstil. De fleste plager er behandlet med en fremgangsmåte som kalles spinal manipulasjon, noe som bidrar til å gjenopprette felles mobilitet gjennom bruk av kontrollert tvunget rettet mot hypomobile leddene. Effektiv manipulasjon lindrer smerte, minsker muskelspenninger, og gjør det mulig for helbredelse av skadet vev kan finne sted.

Pros

Chiropractic legemidlet er en kostnadseffektiv og sikker alternativ til andre former for behandling for kronisk smerte, som for eksempel medisiner bruk og operasjon. Spinal manipulasjon er blitt ansett som en effektiv behandling for ryggsmerter, og har vist seg å redusere smerte, fremme fysioterapi fremgang, og redusere avhengigheten av potensielt vanedannende og skadelige smertestillende medikamenter. Byrået for Health Care Policy and Instituttet anbefaler chiropractic omsorg som førstelinjebehandling for akutte korsryggsmerter hos voksne.

Cons

I noen tilfeller kan forskjellige grader av ubehag og / eller stivhet følge en kiropraktisk justering, men dette løser ubehag vanligvis i løpet av én til to dager. Selv om ikke alle helseforsikring plan tilbyr i dag dekning for chiropractic omsorg, har de fleste større forsikringsleverandører dekke hele eller deler av utgiftene knyttet til behandling av en lege av chiropractic medisin. Men fordi kiropraktisk behandling innebærer ofte flere konsultasjoner, kostnadene kan fort legge opp for de uten forsikringsdekning. Hyppige turer til legekontoret kan være upraktisk for mange mennesker, spesielt for de som arbeider med akutte smerter eller annen funksjonshemming, og chiropractic omsorg er ikke egnet for alle mennesker. Personer med visse medisinske tilstander, som for eksempel akutt gikt, bein kreft, overdreven osteoporose eller eksisterende bein eller felles sprekkene kan ikke være egnede kandidater for spinal manipulasjon.

Historie

Ifølge American Chiropractic Association, kan chiropractic omsorg bli datert tilbake til begynnelsen av innspilt historie. Kinesiske og greske tekster fra 2700 f.Kr. og 1500 f.Kr. nevne manipulasjon av ryggraden og nedre ekstremiteter for å redusere ryggsmerter. Chiropractic medisin begynte å øke i popularitet i USA på slutten av 1800-tallet. Siden den gang har chiropractic omsorg blitt bedre anerkjent og respektert i alle 50 stater og over hele verden. Foreløpig mange leger jobber tett med leger av kiropraktisk medisin for å sikre deres pasientens behov blir møtt på best, og minst invasive, måte som mulig.

Potensial

Som aksept av kiropraktikk omsorg øker i ordinære medisinske fellesskapet, er antall kiropraktorer og utvalg av lidelser behandlet ved denne form for medisin forventes å stige. Forskning på effekten av kiropraktisk behandling som behandling for mange nevrologiske og andre lidelser er for tiden i gang med kliniske studier blir utført over hele USA. Økende bekymring over lang tids bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og narkotiske smertestillende vil drive økende antall pasienter mot hands-on, stoff-fri tilnærming av kiropraktisk medisin.