Digidexo.com

Definisjon av Mourning & Sørgende

Definisjon av Mourning & Sørgende

Tapet av en kjær, enten mennesker eller kjæledyr, er en traumatisk hendelse. Hver person reagerer på dette tapet i et meget individualisert måte. Sorg er en catch-all ordet for prosessen med sorg og sorg. Selv om disse to ordene blir ofte brukt om hverandre, er de to separate delene av prosessen savn.

Mourning

Interessant og bemerkelsesverdig er det faktum at det er omstendigheter der sorg kan begynne i forkant av dødsfallet til en kjær. Dette kan skje når det blir klart at en person er ved livets slutt scenen. Mourning er det ytre uttrykk for den indre uro som spyr når en person blir traumatisert av et tap.

Denne perioden av sorg er veldig symbolsk og reflekterer ritualer samfunn, kultur og tro. For eksempel, en-dag våkner var vanlig i den vestlige delen av USA år før praksis spredning øst for Mississippi-elven. Kjølvannet er som regel starten på ytre sorg.

Tegn og symboler

Iført svarte klær er ett tegn av en person som er sorg. I noen kulturer, frisyrer er en del av ritualet for sorg også. Andre ritualer kan omfatte fravær av underholdning. Det er noen kulturer som rynke på sosialt samvær. De oppfordrer deltakelse i bønn tjenester som ære og minnes.

Kjølvannet er tradisjonelt ansett ansikt utad sorg og sin persona er vanligvis basert på familietradisjon. Det foreligger omstendigheter som bestemmer varigheten av en vekker. Noen ganger er det en to-dagers kjølvannet etterfulgt av begravelse og begravelse. Imidlertid er den en-dags kjøl mest vanlige. En time lange kjølvannet ofte kan gå forut for begravelse og begravelse tjenester.

Sørg

Tap utløser sorg, som er en naturlig respons. Tapet av en kjær tendens til å forårsake den mest intense sorgen. Nivået av denne intense sorg varierer med intensiteten av forholdet. Sørgende er en veldig emosjonell, individuell og interne situasjonen som bringer et element av intriger til team av medisinske og psykologiske fagfolk som gjør forsøk på å løse mysteriet om ulike reaksjoner på tap. Som et resultat av dette arbeidet, har vi nå identifisering av de fem vanligste stadier av sorg.

Det er viktig å merke seg at fasene ikke er klart definert. Dette er ikke en cookie-cutter prosess og en scene vil ikke nødvendigvis følge en annen. Stadier kan overlappe eller blander med hverandre. De kan til og med mesh og alternative, men hvert trinn gjør presentere sine egne særtrekk sted i sorgprosessen.

Elementer av Grief

Sorg er forskjellig for hver person. Det er like individuell som personligheten til sørgende person. Sørgende er unike og avhenger av ulike faktorer, som for eksempel forskjellige personlighetstrekk og stil av mestring. Livserfaring som ble coddling vil resultere i en annen stil av sorg enn at en person tvinges til å klare seg selv.

Selvfølgelig, er innholdet av tapet et annet aspekt å vurdere som er engasjementet til din tro. Passerer gjennom alle fem stadier av sorg er avgjørende for helbredelse. De fem stadier må være gjennomført før prosessen med healing begynner. Følgende er de fem stadier av sorg, sett gjennom øynene til profesjonelle observatører: fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept.

Fem stadier av sorg

Denial er lov å ignorere tap. Dette kan bringe på anfall av gråt. Det er identifisert av enkle handlinger av inkludering, som for eksempel å sette den ekstra middag sted eller søker etter personen i steder som var spesiell i forholdet deres.

Anger er "skylden spillet" som rammer noen mennesker. Dette er dypt forankret og vises som hevn eller ønske om å få enda med den personen som døde.

Den sørgende person kan begynne forhandlinger med Gud for retur av den avdøde. Et klart hode bestemmer at du aldri forhandle med Herren. Imidlertid er hodet ikke er i kontroll. Ditt hjerte er i kontroll, noe som resulterer i tigging, bønn og ønsker for den avdøde til å returnere.

Depresjon er observert ved å se avsondrete aktivitetene til en sørgende person. Vanskelighetene med rømmer følelser som frustrasjon, selvmedlidenhet eller bitterhet multipliseres med finalitet av håp, drømmer og planer for fremtiden. Dette kan bringe på manglende kontroll, emosjonell nummenhet og til og med selvmordstanker.

Depresjon treffer hver enkelt av oss en eller annen gang i våre liv, men det kan overvinnes ved aksept. Det er en betydelig forskjell mellom aksept og resignasjon. Oppsigelsen representerer et glis-og-bear-det martyr mentalitet. Aksept er realiteten i avgang av en kjær, og det er ikke deres feil. Det er tid for å klamre seg til gode minner og snu mål mot din personlige vekst.

Konklusjon

Sorg er et substantiv som navn prosessen med følelser og overgang etter et tap. Det er mer intens når tapet ikke er forventet, eller en nært bånd dannet forholdet mellom griever og gjenstanden for tap.

Mourning er et verb som beskriver ytre uttrykk for sorgen. Det er ritualer, tegn og symboler som lar de rundt deg ser sorgen du opplever. En merkelig faktum framgår sammenligning av disse to ordene. Det er mulig å være sørgende uten noen gang faktisk sorg.