Digidexo.com

Informasjon om Sun Chlorella

Sun Chlorella er et populært kosttilskudd som inneholder klorofyll. Tilgjengelig som en væske, pulver og kapsel, det er en utmerket kilde til næringsstoffer og rå energi og en av de høyeste naturlige kilder til nukleinsyrer. Sun chlorella gir mer enn 20 forskjellige vitaminer og mineraler, inkludert jern, jod og sink.

Historie

Oppdaget i det 19. århundre, har sol chlorella eksistert i mer enn 2 milliarder år og er en av de 15 kjente former for spiselig alger. The Sun Chlorella Corporation har vært høsting og produksjon av chlorella i over 30 år. Det er tatt av millioner av mennesker fra hele verden, noe som gjør det Japans mestselgende helsekost.

Geografi

Sun Chlorella er høstet som en alkalisk unike mat ved patenterte Dyno-Mill prosessen i Japan åpen ved å bryte den tykke ytre vegg av chlorella cellen uten bruk av kjemikalier eller varme, som sikrer den fullstendige næringsverdi.

Funksjon

Sun chlorella sies å lindre smerte og målrette celler infisert av kreft når det brukes sammen med andre medisiner, bremse kreften sin debut. Sun Chlorella er også sies å arbeide for å forebygge og behandle kreft ved å rense kroppen for giftstoffer og tungmetaller. Sun Chlorella kan også reparere skader på hjerte fra giftstoffer og frie radikaler ved å redusere total serum kolesterol og blodsukker nivåer, som ble oppdaget av Dr. Randall E. Merchant og hans team ved School of Medicine of Virginia Commonwealth University. Sun Chlorella arbeider for å forsyne hjernen med næringsstoffer for mental klarhet og fokus. I tillegg er sol chlorella påstått å øke oksygennivået og øke stemningen. I tillegg gir sun chlorella øynene med nødvendige vitaminer og næringsstoffer for optisk helse. The Blue Mountains Eye Study har vist positive resultater med matvarer rike på antioksidanter som sol chlorella.

Fordeler

Sun Chlorella fungerer som "smart" alger ved å fjerne giftstoffer fra kroppen, men ikke fjerne de nødvendige næringsstoffene som den leverer chlorophyllase og pepsin enzymer som hjelpemiddel i fordøyelsen og støtte flora vekst i tarmen for å fremme effektiv fjerning. Sun chlorella også reduserer dårlig ånde med klorofyll. Sun Chlorella forsinker oksidering av cellene som forårsaker at huden til alder og bli tørr, misfarget og rynkete. Ved supercharging kroppen, er sol chlorella sies å forebygge for tidlig aldring ved å øke cellefornyelsen. Sun chlorella gir lindring til lider av kronisk utmattelsessyndrom samt generelt øke kroppens energinivå ved å øke oksygennivået i blodet. Sun Chlorella er påstått å øke hastigheten metabolisme, prosessen der lagret fett forbrennes som energi.

Advarsel

Sun Chlorella er generelt ansett som trygge og inneholder alle naturlige ingredienser. Men å være en alternativ medisin, det har ennå ikke testet av US Food and Drug Administration (FDA). Ta kontakt med din lege før du begynner på et alternativ behandling hvis du har noen helseproblemer, eller tar noen reseptbelagte medisiner.