Digidexo.com

Hvordan behandle hypoglykemi med naturlig rettsmidler

Hypoglykemi refererer til en tilstand som er utbredt når blodsukkeret faller for lavt, normalt under en terskel på 70 milligram per desiliter. Ofte rammet diabetikere, kan utilstrekkelig glukose skyldes feil ernæring, for mye fysisk aktivitet eller en overdoser av insulin. Diabetes medisiner - foreskrevet for å regulere blodsukkeret - kan også være en faktor i hypoglykemiske episoder. Påvirker mental kapasitet, visjon og hjertefrekvens, kan hypoglykemi noen ganger føre til besvimelse, kramper eller selv koma.

Adressering hypoglykemi med kosthold

Selv om ikke-diabetikere kan oppleve hypoglykemi, er denne sykdommen hyppigst blant de med ustabilt blodsukker. Holde blodsukkeret innenfor normalområdet er derfor sentralt for å minimere antall hypoglykemiske hendelser. Måter å oppnå dette trenger ikke kreve narkotika. Eschewing sukker, søtsaker og raffinerte karbohydrater, for eksempel hindrer ekstreme toppene og påfølgende fall i glukose tilstedeværelse. Understreker magre proteinkilder og grønne grønnsaker likeså hemmer blodsukkeret volatilitet. Også viktig er å spise nok og ikke la for mange timer det gå mellom måltidene, spesielt når glukose hemmende medisin er foreskrevet. Opprettholde en vanlig tidsplan for næringsinntak er et hovedverktøy i tråd hypoglykemi i sjakk.

Adressering hypoglykemi med kosttilskudd

Paradoksalt staving av lavt blodsukker oppnås best ved å begrense blodsukkeret opptrapping. Mange kosttilskudd kan med hell benyttes til dette formålet. Fiskeolje og psyllium frø skall er blant de naturlige stoffer som bidrar til å kontrollere tempoet i glukose inntreden i blodet. Andre inkluderer grønn te, aloe vera, kanel, ingefær og kudzu. Hver av disse naturlige kosttilskudd er kjent for å senke blodsukkeret og regulere insulin. Faktisk, når de brukes feil, disse urtene kan faktisk forårsake hypoglykemi. Ikke desto mindre, deres verdi i å forhindre hypoglykemi ligger i deres krefter for å holde glukose-til-blod-forholdet i optimal balanse.

Adressering hypoglykemi med øvelsen

De som søker naturlige og ikke-farmasøytiske produkter som hører under off hypoglykemi ville gjøre det bra å undersøke deres øvelse diett. En fysisk evaluering av lege er viktig før du begynner på et treningsprogram. Ikke bare hjerte, lunger, muskler og bein har grenser, men blodsukkeret kan falle bratt når intensiteten eller varigheten av aktiviteten overskrider kapasiteten til å fylle den. Bor innenfor de foreskrevne parametere av en lege og fysisk trener er en enkel og ikke-invasiv måte å unngå en hypoglycemic episode.

Motvirke Hypoglykemi når det skjer

Disse helhetlige tilnærminger effektivt kan gjøre hypoglykemiske hendelser mindre sannsynlig. Hvis sukkernivået ikke raser nedover farlig, men det er praktiske tiltak tilgjengelig for å gjenopprette den til normal. Naturlige og enkle sukkerarter som kommer inn i blodet raskt er effektive løsninger for å motvirke hypoglykemi. Honning, lønnesirup og ufortynnet fruktjuicer - helst eple, appelsin eller drue - alle kan heve blodsukkernivået til normalområdet med tilstrekkelig hurtighet. En spiseskje av krydder og en halv kopp av saften er de mengder som anbefales for å oppnå dette formål.