Digidexo.com

Hva er lave Alkaline Foods?

Hva er lave Alkaline Foods?


Hver maten har enten en sur eller alkalisk innvirkning på kroppen etter fordøyelse. Siden den typiske diett er høy i syredannende matvarer (melk, fett, kjøtt og junk food) alkaliske matvarer er gunstig. Ifølge Dr. Robert O. Young, forsker og forfatter av The pH Miracle, "Din helse avhenger av balansen i et alkalisk miljø." Alkaliske dannende matvarer kan enten være svært høy, alkalisk eller lavt. Low-alkaliske matvarer er grenser på syrlig og bør begrenses.

Meieri og Fats

Ifølge forfatteren Dr. Maria Ruth Swope, en diett rik på fettholdige næringsmidler som forårsaker oss til å "bli for full av syre, og, som et resultat, [vi] opplever et bredt spekter av sykdommer som trives i det sure medium." Low-alkaliske meieri matvarer inneholder soya ost, soya melk, geitemelk, geitost og myse. En lav-alkalisk fett som bør spises i moderate mengder er rapsolje.

Frukt

Å motvirke en diett høy i mettet fett, meieriprodukter og kjøtt, alkalisering frukt er et utmerket tillegg. I kontrast, lav-alkalisk frukt er ikke ideelt på en jevnlig basis som de gjør lite for å oppveie et surt miljø. Balanse er nøkkelen til god helse så innlemme et bredt utvalg av sunne, frukt. Low-alkaliske frukt inkluderer appelsiner, bananer, kirsebær, ananas, fersken og avokado.

Grønnsaker og bønner

Ifølge forfatteren Dr Tim O'Shea, "Vi bør gjøre alt for å holde pH på den høye siden av serien, så nært som mulig til 7,45, ved å spise så mange alkaliske matvarer som mulig." Mens de høyeste alkaliske matvarer er grønne grønnsaker, lav-alkaliske grønnsaker fortsatt tilby noen verdi. Disse grønnsaker inneholder gulrøtter, mais, sopp, kål, erter, blomkål og neper. Soyabønner og mat avledet fra dem er også lav-alkalisk.