Digidexo.com

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer


Overdreven underarm svette kan være ekstremt irriterende og flaut samtidig. Det er en rekke ting du kan prøve å eliminere overdreven underarm svette på egen hånd som er svært billig eller helt gratis.

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer

Prøv noen forskjellige antiperspiranter for å se om du finner en som fungerer. Mange mennesker bare prøve en merkevare, og ikke lete lenger, men hver formulering fungerer annerledes med kroppens egen kjemi. Dette betyr at en kjede kan være mye mer effektive enn andre. Det er også mange gode naturlige antiperspiranter tilgjengelig som er svært effektive.

Styr stress og nerver så mye som mulig. En av de største årsakene til overdreven underarm svette er angst eller stress. Kontrollere den mentale siden av ting kan kutte ned din svette ganske mye.

Unngå bruk av syntetiske stoffer eller store klær. Jo mer at huden kan puste jo mindre du vil svette. Prøv å holde seg til naturlige stoffer som bomull, velg noe som puster godt, og sørg for ikke å bære ekstra lag når utetemperaturen ikke ringe for det.

Hold Miljø kjølig. Hvis det er varmt på arbeidsplassen legge til en ekstra vifte i nærheten av pulten din kan hjelpe betraktelig. Hold termostaten i ditt hjem satt litt lavere enn normalt, og se om det gjør en forskjell. Det kan koste litt mer i sommer for å holde temperaturen litt kjøligere, men det vil være vel verdt det for å unngå overdreven underarm svette.

Få en evaluering fra en lege. Noen ganger overdreven svetting er forårsaket av en medisinsk tilstand som trenger riktig pleie og behandling. Den eneste måten å vite dette sikkert, er å se en lege og få dem bestemme.