Digidexo.com

Shangri-La Diet for PCOS

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en hormonell lidelse som fører cyster for å danne på overflaten av eggstokkene. Kvinner med PCOS lider av fruktbarhet og menstruasjonsproblemer. De møter også økt risiko for fedme, hjerteinfarkt, diabetes og hjerneslag. Forvaltning av denne lidelsen omfatter følge et sunt kosthold og, om nødvendig, en vekt-tap plan. The Shangri-La Diet er "no-sult" strategi kan hjelpe kvinner å oppnå sunnere matvaner samt vekttap.

Shangri-La Diet Basics

The Shangri-La kosthold, skapt av psykologiprofessor Seth Roberts, PhD, lover sult frie kosten gjennom to hovedreglene. Først må du forbruke 1 til 3 ss. fruktose vann og 1 til 2 ss. av extra virgin lys olivenolje to ganger per dag mellom måltidene. For det andre kan du spise noe hele mat du vil, men det må spises tørt eller med ukjente krydder blander. Etter disse to reglene betyr også at du vil ikke spise behandlet mat eller fast food.

The Shangri-La kosthold er basert på teorien om at cravings og sult skyldes en lært sammenheng mellom smak og kalorier. Denne foreningen får oss til å kreve visse matvarer i påvente av en kjent smaken. Forbruker smakløs eller ukjente matvarer bryter denne foreningen, redusere sult og cravings.

Forbruket av frukt er oppmuntret; søtheten er ikke et smaken på denne dietten.

Olivenolje og sukker "snack" gir kalorier og fett uten smak, og dermed tilfredsstille appetitten på en måte som ikke fører til økt ønske om mer mat.

Du kan bruker krydder på denne dietten plan, men du bør sesong maten tilfeldig slik at hvert måltid smaker annerledes. Dette vil hindre dannelsen av nye smaks foreninger.

Dietten anbefaler mat med lav glykemisk indeks (GI). Matvarer med lav GI resultat i en mer gradvis vekst og fall av blodsukker. Matvarer med høy GI føre bratte blodsukker pigger og krasjer, som etterlater deg følelsen sulten igjen raskere.

PCOS Betraktninger

Hvis denne dietten fungerer for deg, vil du ønsker å bruke din frihet fra cravings å velge mat som er sunt for hjertet. Pass på at du spiser hele korn, sunt fett (nøtter, avocado, oliven olje, laks), og et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Limit arterie-tilstopping mettet fett (fett kjøtt, smør, meieriprodukter, egg og sjokolade)

Preferansen for matvarer med lav GI er gode råd for kvinner med PCOS. Dette skyldes at kvinner med PCOS vanligvis lider av insulinresistens, en tilstand som gjør det vanskelig for kroppen å overføre glukose (blodsukker) fra blodet til cellene. Dette resulterer i "høyt blodsukker" eller en opphoping av sukker i blodet - en tilstand som øker risikoen for diabetes, hjerteinfarkt og hjerneslag. Matvarer med lav GI inkluderer hele korn, hele korn brød og korn, bønner, epler, appelsiner og yoghurt. Matvarer med høy GI indeksen inkluderer produkter laget av raffinert hvitt mel, mye sukker, hvite poteter og hvit ris.

En lav-natrium diett kan også være en god ide hvis du har PCOS. Forbruker for mye natrium constricts blodårene og øker blodtrykket, noe som betyr at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen. The Shangri-La kosthold er en lav-natrium diett.

Kritikk

Foreløpig er det begrenset med vitenskapelige data å sikkerhetskopiere Dr. Roberts 'teorier, ifølge WebMD.