Digidexo.com

Ringorm Behandling hos barn

Ringorm er forårsaket av et sopp og forårsaker runde sår på huden. Barn med denne infeksjonen kan klø. Det kan bare bli diagnostisert hvis legen skraper noen av huden og undersøker den under et mikroskop. Behandling er tilgjengelig gjennom kremer, løsninger eller muntlig soppdrepende medisiner.

Ringorm Definition / Symptomer

Ringorm er en svært smittsom soppinfeksjon som er i stand til å infisere en hvilken som helst del av et barns kropp. Avhengig av hvor infeksjonen utvikler seg, er det som kalles "tinea" (dvs. tinea barbae for skjeggete del av nakken og ansiktet for voksne menn, tinea cruris for "skrittsopp," tinea pedis for føttene og mellom tærne, tinea capitis for infeksjon i hodebunnen, tinea manus for på hendene, tinea corporis for infeksjon hvor som helst på kroppen, tinea faciel for smitte på noen del av ansiktet der skjegget ikke ville vokse, og tinea unqulum for en ringorm soppinfeksjon i . neglene Ringorm er ikke forårsaket av en parasittangrep, det er en sopp som er unik for huden, og det trives på fuktighet og varme.

Behandling

Enhver soppbehandling som er rettet mot sopp vil drepe infeksjonen. Behandlinger kan være aktuelle, for eksempel en krem ​​gnis inn i ringorm infeksjon, eller muntlig, en antifugal medisiner tas gjennom munnen. Noen infeksjoner (hodebunnen og negler) reagerer best på de muntlige medisiner i stedet for aktuell.

Medisiner som brukes

Noen soppmidler som fungerer godt mot ringorm er klotrimazol (Cruex krem, Desenex krem ​​og Lotrimin krem), ketokonazol (Nizoral cream), mikonazol (Monistat-Derm) og terbinafin (Lamisil krem ​​og en løsning). Disse kan brukes på de generelle områder av kroppen, lysken og føttene. Oral medisiner inkluderer itrakonazol (Sporanox) og flukonazol (Diflucan). Disse nyere medisiner er tryggere og mer effektiv enn griseofulvin (Fulvicin, Grifulvin og Gris-PEG), som pleide å være den eneste muntlig soppdrepende medisiner.

Mulige komplikasjoner

Hvis et barn ikke får behandling for sin infeksjon, vil hennes sår ikke leges. Hvis hennes behandling er utilstrekkelig - den er stoppet for tidlig eller startet for sent - hun vil oppleve det samme resultatet. Derfor er det viktig at hun får en diagnose raskt slik at hun kan begynne å bruke en aktuell soppdrepende salve eller, hvis hennes infeksjon er å bli behandlet med oral medisin, kan foreldrene motta og fylle en resept for å begynne å slåss soppen med en gang. Som med andre forhold, er det viktig for barn å ta sitt fulle løpet av medisiner så ringorm er helt utryddet.

Forebygging

Barn som har en ringorm infeksjon bør fullføre sin behandling per legens anvisninger selv etter at symptomene forsvinne. Mens barnet er smittsomt, bør han ikke dele luer, klær, håndklær, kammer, børster eller annen personlig pleie elementer med noen andre. Avhengig av hvor et barn fikk sin infeksjon, hans foreldre må sørge for at personen (eller dyr) som gikk smitte til ham også får behandling. Mens et barns infeksjonen er aktiv og under behandling, hun trenger å holde nær kontakt med andre på et minimum. I løpet av de varme månedene, bør foreldrene forsøke å holde sine barn kule slik at de svetter mindre. Dressing dem på et kjølig, løse klær kan hjelpe. Hvis et barn går til en venns hus til å tilbringe natten, sørge for at han tar en sovepose, hans egen pute, og om nødvendig, hans egen teppe slik at han ikke trenger å bruke vertsfamiliens sengetøy.