Digidexo.com

Hvorfor folk blir tunge ringer

Piercing har eksistert i århundrer. Det opplevde oppblomstring i popularitet på midten av 1990-tallet.

Hvorfor Pierce tungen?

De fleste får sin tungen gjennomboret som en fashion statement. Andre får såret for sin antatte seksuelle fordeler: Noen rapporterer at visse interaksjoner (si, kyssing eller oral sex) er morsommere.

Hvordan det gjøres

Gå til en utdannet og sertifisert piercer i et rent og etablert profesjonell virksomhet. En piercer bruker en nål gjennom tunga, vanligvis sentrum. Vanligvis gjøres dette uten bedøvelse.

Maskinvare

Ved første, vil du bli utstyrt med en svært lang vektstang (en metallstang To av rommene to metall eller plast perler), som lar tungen til å helbrede. Etter at helbredelse, kan vektstang bli erstattet med en som er kortere. Vektstenger laget av kirurgisk rustfritt stål eller solid sølv eller gull er sterkt anbefalt.

Care

Ettervern er viktig. Tungen vil hovne opp i to til seks uker, hvor vil du kul ut med munnvann for sine antiseptiske egenskaper. Forvent å snakke klønete og livnære seg på en diett av myk mat i løpet av den første uken.

Bivirkninger

The American Dental Association rapporterer at tunge ringer kan føre til smerter, betennelse og infeksjon. Andre symptomer, som for eksempel skade på tennene, tannkjøttet og tannarbeid, er også mulig.