Digidexo.com

Hva er riktig måte å gi øredråper til et barn?

Barn, spesielt babyer og småbarn som er for unge til å være i stand til å gi seg selv øredråper, kan presentere et problem for foreldrene. Barn med såre ører er generelt masete, forsterket av det faktum ørene kan være følsomme og faller selv kan føle ubehag eller til og med smertefull. Imidlertid kan øredråper gis med litt tålmodighet og vil bli lettere med praksis.

Forberedelse

Sørg for at hendene er rene som du ikke ønsker å forverre hva øret problem barnet ditt allerede har hatt. Rengjør alltid munnstykket av øret dråpe flasken før du setter lokket når du er ferdig.

Administrasjon

Plasser barnet slik at du har enkel tilgang til øret hans. Avhengig av barnets alder, kan det hende du trenger hjelp å holde barnet i en trygg posisjon. Generelt, vil du øret for å bli behandlet vendt opp. Dette kan oppnås med barnet på sin side, eller med hodet på skrå oppover og bakover. For en baby, kan det være lurt å vikle hans armer og ben i et teppe å fortsatt noen mobilitet.

Fjern lokket fra flasken med øredråper. Nå skånsom pull på barnets øreflippen. Trekk bakover for å åpne opp øregangen. Stikk innom det foreskrevne antall dråper. Holde barnet rolig og avslappet og ha ham holde denne posisjonen i et øyeblikk mens medisinen sprer jevnt gjennom øregangen. Dette kan være en ubehagelig stilling for barnet ditt, så snakke beroligende og forklare hva som skjer. Eldre barn bør være i stand til å forstå og handle deretter.

Betraktninger

For babyer eller barn med veldig små ører, kan det hende du trenger å trekke på toppen av øret i stedet for øreflippen. En annen måte til å hjelpe medisinen spres på innsiden av øret er å massere brak på forsiden av øregangen etter administrering av dråpene.