Digidexo.com

Botemidler for stive ledd

En av de viktigste symptomene på leddgikt er utbredelsen av stive ledd. Selv stive ledd kan noen ganger være smertefullt og tungvint, det er ting som kan gjøres for å løsne leddene opp og tillate dem å fungere som de skal. Ved å følge en øvelse plan som fokuserer på herding stive ledd, kan du bli lykkeligere og være bedre i stand til å bevege seg uten smerter eller hindring.

Naturlig bevegelse øvelser

Range-of-motion øvelser er designet for å ikke bare lindre stivhet, men også for å gjenvinne evnen til å bevege seg som normalt. Ett godt utvalg av bevegelse trening krever at du heve armene over hodet. En annen av disse øvelsene krever at du rulle skuldrene frem og tilbake. Disse er ikke intense øvelser, men de er viktige i slik at du kan få tilbake bevegelsen du må ha. Har disse typer oppgaver minst annenhver dag.

Styrketrening

Arbeide med vekter er en god måte å opprettholde eller øke din styrke. Det er viktig å ha en solid fundament muskel når du har stive ledd, fordi musklene er i stand til å gi støtte til leddene. Prøv å gjøre styrkeøvelser, som å bruke beinpress maskin eller gjør pull-ups. Gjør disse øvelsene annenhver dag med mindre leddene begynner å svelle eller er i smerte. Ta et par dager fri mellom styrke treningsøkter.

Cardio øvelser

Cardio øvelser, for eksempel aerobic, er effektive øvelser fordi de tillater deg å ha mer energi til å gjøre andre typer oppgaver du trenger å gjøre for å kurere stive ledd. Fordi stive ledd er ofte smertefulle ledd samt bør aerobic øvelser som du ikke legger mye ekstra press på leddene.

Svømming er en god cardio trening for stive og ømme ledd fordi det ikke er pounding på noen av de berørte ledd. Likeledes er sykling en annen god øvelse. For best resultat, prøv å gjøre aerobic trening tre ganger i uken i 20 til 30 minutter per økt. Hvis det er smertefullt for leddene å trene for at mange minutter, kan du bryte opp aerobic trening i to økter på 10 til 15 minutter hver.

Andre Movements

Hovedsak noen form for bevegelse er bra for å løsne opp stive ledd, spesielt hvis bevegelsen ikke legge mye press på leddene. Aktiviteter som Tai Chi og yoga kan bidra til å bygge balanse og få leddene i bevegelse uten å forårsake mer stivhet eller skade.