Digidexo.com

Hvordan behandle huden Tags & Moles

Mange mennesker har føflekker, men foretrekker de ikke gjorde. Føflekker er vanligvis harmløse mørke utvekster på huden og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Generelt er ingen behandling nødvendig for føflekker med mindre de vondt, blø, eller endre størrelse, farge eller form. Hvis det er tilfelle, eller hvis du vil akkurat som huden koder og føflekker fjernet, behandling alternativer er tilgjengelige. Fra å søke aktuell kremer og urtemedisiner til å ha hud koder og føflekker kirurgisk skåret, det er en løsning for de fleste alle.

Bruksanvisning

•  Prøv en av de over-the-counter mole fjerning kremer på markedet. Mange stoff butikker levere disse. Men ifølge Dr. Lawrence E. Gibson fra Mayo Clinic, disse kremene er ikke veldig effektiv på å fjerne føflekker. Les anvisningen på pakken og påfør krem ​​til hud koder og føflekker tilsvarende.

Påfør lakserolje. Ifølge William McGarey, MD, av Edgar Cayce Foundation har pasienter rapportert anecdotally at føflekker behandlet med lakserolje forsvant. Påfør en lakserolje-gjennomvåt gasbind til hud koder eller føflekker flere ganger om dagen, og tape den på plass over natten før føflekken er borte.

Diskuter med din lege eller hudlege hvis barbering excision er anbefalt for din hud tag eller mole fjerning. Denne metoden er spesielt brukt for hud koder og små føflekker. En barbering excision er en prosedyre der huden rundt føflekken er nummen med en lokal bedøvelse, og deretter føflekken er skiver av med en liten kniv. Prosedyren krever vanligvis ingen sting.

Gå til legen din og diskutere med punsj biopsi for dine føflekker. Dette er en prosedyre der føflekken området er nummen, og deretter hele føflekken er skåret ut med en cookie cutter-type enhet. Suturering kan være nødvendig.

Diskuter med legen din ha excisional kirurgi for dine føflekker. I denne prosedyren, er det gjort mol området nummen med en lokalbedøvelse, og deretter margin rundt mol pluss mol er skåret ut med en kirurgisk skalpell. Stingene er vanligvis nødvendig.