Digidexo.com

Leddgikt Relief hjelp Celedrin

Med 350 millioner mennesker lider av leddgikt over hele verden, er det en rekke behandlinger for å hjelpe lindre leddsmerter, inkludert reseptbelagte og over-the-counter medisiner, salver og ulike smertebehandlingsformer. Nye behandlinger fortsette å bli utviklet for å møte det økende behovet, inkludert olje som Celedrin. Det er den siste store fremskrittet i felles lettelse terapi og en velprøvd alternativ til ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler.

Hva er Celedrin?

Celedrin er en cellulær smøremiddel som inneholder naturlige oljer, forestrings som er vanlig kjent som cetylated fettsyrer. Fettsyrene smøre cellemembranene av leddene, og dermed gi større felles fleksibilitet. Celedrin også reduserer leddbetennelse, gjenoppretter væsker som er avgjørende for å beskytte ledd og bein, og gjenoppbygger cellemembraner.

Fordi Celedrin er designet for å være både hurtigvirkende i å redusere betennelse og langvarig i lindre smerte og gjenoppbygge cellemembraner, er det viktig at en daglig diett følges. Smertelindring er gitt umiddelbart, med større fleksibilitet og økt mobilitet merkbar innen 30 dager eller færre.

Hvordan Celedrin Works

Celedrin, som viste suksess i kliniske studier, fungerer ved adressering slitasje i leddene. Gjennom årene har leddene bli slitt og stiv på grunn av mangel på smøring av cellemembraner som omgir dem. En rekke faktorer fører til nedbrytning av celler og uttørking av cellemembraner, inkludert aldring, trene, stress og frie radikaler.

De forestrende oljer i Celedrin trenge gjennom cellemembraner og raskt gi den dype smøring er nødvendig for å reparere dem. Dette i sin tur fører til bedre felles fleksibilitet, mobilitet og generell felles helse. Med tiden Celedrin hindrer også ytterligere leddskade.

Celedrin kan tas oralt i tablettform, med en daglig dose på mellom 750 mg til 1000 mg. Den er også tilgjengelig som en aktuell krem ​​som påføres direkte to ganger om dagen til de leddgikt områder. Når administreres, begynner den umiddelbart å redusere betennelse i ledd og bein, og de forest oljer begynne å smøre kroppens cellemembraner. Innenfor ukers bruk begynner Celedrin gjenopprette væsker til ledd og bein. Denne virkning over tid fører til sunnere ledd og omgivende vev.

Typer leddgikt Relief Celedrin Gir

En 2002 studie undersøkte effekten av Celedrin på å forbedre knefunksjon blant en gruppe pasienter som lider med kronisk artrose. Halvparten av gruppen fikk Celedrin og den andre en placebo av vegetabilsk olje. Studien fant at de som hadde tatt Celedrin for 68 dager viste betydelige forbedringer i kneet fleksibilitet, bevegelse og funksjonalitet i forhold til gruppen som tok placebo. Studien fant videre ingen negative bivirkninger fra bruk av Celedrin.

I tillegg til å forbedre kronisk artrose og gir langsiktig leddgikt lettelse, gir Celedrin smertelindring til verkende muskler, ledd og vev. Den kan også brukes til å midlertidig lindre mindre ryggsmerter, forstuinger, tøyninger, blåmerker og andre mindre smerter og plager til muskler, sener, vev, ledd og bein.