Digidexo.com

Øvelser for å senke blodsukkernivået

Hvis du har diabetes, har legen din sikkert fortalt deg at du bør innlemme øvelse i livet ditt for å bidra til å senke blodsukkernivået. Trening spiller en svært viktig rolle i å administrere din diabetes, og det bør være en del av dagen, hver dag. Du vet kanskje ikke hva slags øvelser er det mest gunstig å bidra til å senke blodsukkernivået, men noen former for trening vil gi deg bedre resultater enn andre.

Trening og Diabetes

Trening har fordeler som nå utover sine fysiske aspekter. Det er avgjørende for visse medisinske tilstander, inkludert type II diabetes. For personer med type I diabetes, men trening alene har ikke vist seg å hjelpe radikalt. Som et spørsmål om faktum, med type I diabetes, kan blodsukkeret falle for lavt når øvelsen er kombinert med medisiner og forårsake hypoglykemi. Det er likevel viktig å få trening hvis du har type I diabetes, men det er også viktig at du har din trening og dine diabetes overvåkes nøye av legen din. På den annen side, med type II diabetes, spiller trening en veldig stor rolle i forvaltningen av blodsukkernivået. Det er svært viktig å innlemme øvelsen som en del av din daglige rutine for å administrere type II diabetes.

Aerobic Økter

Den beste typen trening er aerobic trening. Det, derimot, skal være godkjent av din lege, på grunn av mulige medisinske problemer, for eksempel hjerte vaskulær sykdom eller hypoglykemiske problemer som du kan være uvitende. Hvis du får godkjenning fra legen din for å starte en aerobic trening, bør treningen øvelser totalt 20 til 40 minutter på en daglig basis.

Du kan kombinere aerobic øvelser for å få optimale resultater, for eksempel svømming og jogging, eller sykling og svømming. Du kan ta en aerobic klasse et par ganger i uken, og på de dagene du ikke gjør aerobic, kan du gjøre en rask tur rundt nabolaget ditt. Du bør også rotere øvelser, for eksempel å gjøre sit-ups først, deretter chin-ups og slutte med push-ups.

Fordi aerobic øvelser øke hjertefrekvensen, har du en rekke alternativer og kombinasjoner av alternativer. Hvis du liker å danse, kan du ta en dans klasse et par ganger i uken og gjør en annen aerob trening på de andre dagene. Holde en streng diett av trening er ekstremt viktig hvis du er diabetiker å hjelpe deg å opprettholde blodsukkernivået i en sunn rekkevidde.

Vektløfting

Vektløfting er en annen god øvelse for diabetikere. Du kan ta en vekt-trening klasse på et treningsstudio eller gjøre vektløfting hjemme. Oppbyggingen av muskelmasse ervervet gjennom løfte vekter senker insulinresistens, og dette bidrar til blodsukkerkontrollen samt øker din vekttap.

Ideen bak vektløfting er at etter en god treningsøkt, vil musklene brytes ned i løpet av de neste 24 timene. De vil deretter snu og bygge opp for følgende 24 timer. Dette kalles anaerob trening. Dette er en ideell måte å ikke bare bygge muskelmasse, men bidra til å holde blodsukkeret på lavere nivåer også.