Digidexo.com

Leg Hevelse Relief

Hevelse i benet, eller ødem, oppstår i vevet i leggen, forårsaket av overdreven væske. Legs ofte svelle under PMS, eller når en person står eller sitter for lenge, og spiser for mange salte matvarer. Noen ganger hevelse i bena kan være et tegn på en alvorlig helseproblem som hjertesykdom.

Heve

Hev bena når det er mulig å bidra til å avlaste hovne ben. Heve bena gjør det lettere for hjertet å sirkulere blod og tillater væske å reise tilbake gjennom kroppen. Hvis mulig, heve bena over hjertet i 30 minutter, tre til fire ganger om dagen. Hvis du ikke klarer å heve bena hele dagen, heve dem om natten mens du sover.

Limit Salt Intake

Begrens inntaket av salt eller unngå det hele sammen. Spiser for mye salt gjør kroppen holde vann. For de med ødem, gjør salt hevelse verre.

Diuretika

Diuretika, eller vanndrivende, blir tatt for å hjelpe bli avlaste væskeansamlinger. Ekstra væske som er beholdt i kroppen kan føre til at bena til å hovne opp. Vann piller er normalt tatt før måltider og ved sengetid. Minst åtte gram vann skal konsumeres mens du tar diuretika. En økning i urinmengde bidrar til å redusere overskytende vannet i kroppen, og derfor reduserer hevelse i bena. Før du tar noen vanndrivende, bør du oppsøke lege.

Massasje

Masserer bena vil bidra til å flytte ekstra væske gjennom kroppen. Prop bena opp og massere dem i en fast, men ikke smertefullt, bevegelse opp mot hjertet i 10 minutter.