Digidexo.com

Velvære Alternatives Fra Natural Advantage

Wellness Advantage er et alternativ helsesenter i Vista, California. Senteret tilbyr en rekke naturlige behandlinger og velvære alternativer som oppfordrer kunder til å delta aktivt i sin helbredelse. Senteret eies av Ken og Andrea Kiesel. Andrea er en sertifisert Minority bedriftseier og en sertifisert Homeopatiske. Ken har en grad i Health and Human Performance.

Therapeutic Touch

Wellness Advantage forstår hvor viktig berøring er til folk. Menyen av tjenester omfatter en rekke massasjetjenester inkludert sports massasje, myofascial release, kraniesakralterapi og arbeid på øvre rygg, nakke og hode. Tjenester som nevromuskulær terapi, Bowen terapi og strukturell reintegrering tilbys også. Massasje og andre berøringsterapier antas å være nyttig for å håndtere kroniske smerter, depresjon, søvnforstyrrelser, posttraumatisk stress og en rekke andre helseproblemer.

Elektroder Screening

Elektroder Screening er en prosedyre som kombinerer vestlig teknologi med Øst-medisin. Prosessen antas å identifisere energi blokkeringer i kroppen og bidra til å frigjøre dem. Det er tenkt å lette symptomer og bivirkninger fra hormon ubalanse, kreft, fedme, allergier, stress og hudproblemer.

Ernæring Consulting

En tradisjonell vestlig diett, inkludert mange av kjøtt, meieriprodukter og sukker, antas å skade helsen. Folk å spise på denne måten noen ganger lider av matallergi, stølhet, hodepine, dårlig fordøyelse og gass. De utvikler også alvorlige helseproblemer som diabetes og hjertesykdommer. Wellness Advantage evaluerer kosten for kunder og gir forslag til forbedring. Den bruker First Line Therapy Program for å gjøre varige endringer i en kundes kosthold. First Line Therapy er en personlig livsstil medisin program sentrert på terapeutiske endringer i livsstil (TLC) som sunn ernæring, kosttilskudd, mosjon og stressmestring. Programmet er ment å håndtere problemer som høyt blodtrykk og diabetes med naturlig kosthold endringer i stedet for legemidler.

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan lette helseproblemer og forbedre en persons generelle velvære. Velvære Advantage tilbyr en rekke kosttilskudd inkludert urter, vitaminer og spesielle blandinger. Kosttilskudd er tilgjengelige i pille eller flytende form. Velvære Advantage tilbyr kosttilskudd for å lette symptomer fra kronisk utmattelsessyndrom, PMS, fibromyalgi, stress, hormonubalanse og fordøyelsesproblemer. De kosttilskudd er laget med naturlige ingredienser, men bør behandles på samme måte som en tradisjonell farmasøytisk resept, og anvendes som angitt.