Digidexo.com

Hvordan identifisere Chlamydia

Hvordan identifisere Chlamydia


Chlamydia er en bakterie-baserte seksuelt overført sykdom. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å identifisere denne STD.

Bruksanvisning

•  Få testet. Alt for ofte, betyr klamydia ikke viser noen symptomer før det er for sent, så den eneste måten å identifisere det er ved å bli testet for det. I 70% til 80% av tilfellene av kvinner og menn, rapporterte smittede pasienter har ingen symptomer, og bare funnet ut om det når de fikk testet for det. Hvis du har mer enn én sex partner, anbefales det at du får testet på en jevnlig basis. Antall ganger du trenger for å bli testet i en gitt tidsramme avhenger utelukkende av hvor mange partnere du har.

Legg merke til eventuelle smerter du har. Hos kvinner, vil det være smerter i nedre del av magen, og det kan også være en intens brennende følelse ved vannlating. Menn vanligvis ikke har smerter i magen hvis smittet med klamydia; men vil de oppleve intens smerte og svie ved vannlating. Hvis du begynner å legge merke smerter, betennelse eller andre ubehag mens urinering, anbefales det at du ser en lege umiddelbart for å finne ut om du er smittet med klamydia.

Ta hensyn til kjønnsorganet ditt. Sammen med andre symptomer, kvinner ofte har en utladning og stygg lukt fra skjeden når de er smittet med klamydia. Menn smittet med klamydia har ofte en utladning fra deres genital området og opplever smerter i testiklene. Når du begynner å legge merke til slike symptomer, anbefales det at du ser en lege umiddelbart før infeksjonen forverres.

Hint

  • Enhver type bakteriell infeksjon bør umiddelbart rapporteres til legen din umiddelbart.