Digidexo.com

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Dårlig sirkulasjon bidrar til dannelsen av åreknuter. Folk som sitter eller står i lange perioder av gangen for eksempel frisører, detaljhandel og fabrikkarbeidere og de som sitter foran en datamaskin hele dagen har høy risiko for åreknuter. Det er anslått at femti prosent av voksne amerikanere har minst noen åreknuter. Kvinner har en tendens til å bli påvirket mer enn menn. Det er noen enkle rutiner som kan forbedre sirkulasjonen og leksjon symptomer på åreknuter.

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Flytt ofte å øke blodsirkulasjonen gjennom hele arbeids-dagen. Hvis jobben din krever at du stå eller sitte i lange perioder av gangen, stå opp og gå rundt minst en gang per time. Hev bena i 20 minutter hver dag på et nivå over ditt hjerte til symptomer leksjon forårsaket av åreknuter.

Bruk elastiske strømper for å støtte åreknuter og hindre hevelse. Elastiske strømper er tilgjengelige i forskjellige trykkstyrker på medisinsk forsyne butikkene og blir ofte bestilt og montert per resept. Bruke løstsittende klær for ikke å begrense blodstrømmen.

Spis rikelig med kostfiber for å holde kolon ren og forhindre forstoppelse. Kronisk forstoppelse kan bidra til åreknuter.

Bruk urter for å forbedre sirkulasjonen. Slakter kost, ginkgo biloba, gotu kola og hagtorn bær er kjent for å bedre blodsirkulasjonen.

Unngå mat som fremmer vannretensjon, hevelse eller dannelse av slim i kroppen, for eksempel animalsk protein, bearbeidet og raffinert mat, sukker, ost, peanøtter, iskrem, stekt mat, tobakk, alkohol og salt.

Spis en diett rik på frisk frukt og grønnsaker og lite fett og raffinerte karbohydrater. Inkluder hvitløk, ingefær, løk og ananas. Spis bjørnebær og kirsebær for å hindre fremtidige åreknuter og lette symptomer.

•  Få regelmessig, moderat mosjon og opprettholde en sunn vekt. Turgåing, svømming og sykling alt fremme god sirkulasjon.