Digidexo.com

Slik hindrer vannkopper Itch - hjem rettsmidler

Slik hindrer vannkopper Itch - hjem rettsmidler

Å få vannkopper er en forferdelig opplevelse i en barndom. Barna føler seg forferdelig, og de har alle har disse små røde nupper over deres hud, men de vil fortelle deg det verste av alt er kløe. Kløen kan bare beskrives som elendig og det eneste mer ulykkelig er ikke å få den til å stoppe (eller å ha foreldrene dine minner deg ikke å klø.) Her er noen hjemmelagde rettsmidler for å få de små røde flekker å stoppe kløe!

Slik hindrer vannkopper Itch - hjem rettsmidler

Hvis du er ute etter umiddelbar lindring av vannkopper, prøve lavendel lotion eller olje. Dette stopper huden fra den umiddelbare kløe og gir en bit av lettelse av betennelse på huden verket.

Vitamin E er en annen stor lettelse for kløe i huden når et barn (eller voksen) har vannkopper. Dette vanligvis finnes i kremer, men du kan åpne e-vitaminer og plasser direkte på kløende steder.

Aloe Vera Gel er en agent som ikke bare tar kløe borte, men folk sier det føles som det er å kjøle ned huden. Lindring til kløe føles godt og lukter godt med Aloe Vera.

Hvis du synes du trenger noe sterkere men naturlig, foreldre sverger ved tea tree olje. Dette gir en umiddelbar beroligende lettelse og har barn som stopper sine klør asap.

En havremel bath er en annen mulig kløe lettelse verktøy å bruke, spesielt når kløen er overalt! Enkelt sagt to kopper havregryn i en brukt par av nylon, slips toppen og la det trekke mens du kjører vannet. Når karet er full, fjern nylon og la barnet ditt til å suge!

Hint

  • Barna vil være desperat etter å klø sårene men det er viktig at de ikke gjør det så vil det etterlate arr. Prøv hansker for yngre småbarn og være så tålmodig som trengs.
  • Minn barna dette vil bare skje én gang i livet. Det vil ikke gjøre dem til å føle noe bedre (de vil fortsatt klør som gal), men de vil ikke være så sint du ta det opp 20 år fra nå, og si at du hadde rett!