Digidexo.com

Hvordan virker Vegeterianism Hjelp Longevity?

Hvordan virker Vegeterianism Hjelp Longevity?


Mange studier har blitt gjennomført for å finne ut om vegetarisme støtter lang levetid. Kina-prosjektet, som ble gjennomført i 2005 av Cornell og Oxford universitet har funnet bevis som indikerer at fremveksten av kreft øker i direkte forhold til økt forbruk av animalske produkter. Studien viste også at et kosthold med fokus mest på grønnsaker og frukt økte den gjennomsnittlige levetiden på gruppene som er undersøkt.

Herbivors kontra rovdyr

Menneskekroppen er godt egnet for en planteetende kosthold. Våre tarmer er tolv ganger vår kroppslengde, noe som hjelper oss å bryte ned komplekse karbohydrater og fiber som finnes i planteprodukter. Tarmen hos rovdyr er bare tre ganger kroppslengden. Dette gir raskt råtnende kjøtt til å forlate kroppen raskt. Kjøtt putrefies innen fire timer etter inntak, og restene klamre seg til veggene i mage og tarmer for tre til fire dager.

Fiber og komplekse Carbohydates

Naturlige og ubearbeidede plantestoffer er avgjørende for vår fordøyelseskanal helse. Frukt og grønnsaker er høy i ulike typer fiber og komplekse karbohydrater. Disse fibrene kan enten være uoppløselig eller vann-oppløselige, noe som forsinker absorpsjon av glukose og styrer hastigheten av fordøyelsen. Ifølge familie lege og forfatter av boken "Eat to Live", Joel Fuhrman, MD, "plantefibre har komplekse fysiologiske effekter i fordøyelseskanalen som tilbyr en rekke fordeler, som for eksempel å senke kolesterolet."

Fytokjemikalier

En tomat inneholder mer enn 10.000 ulike fytokjemikalier. Fytokjemikalier (fyto betyr plante) er naturlig forekommende plante-avledet kjemikalier. Tyder på at fytokjemikalier kjempe en myriade av skadelige sykdommer. & Ldquo, Krepsen, for eksempel resulterer i hovedsak fra en kropp & rsquo; s mangler kritiske stoffer som finnes i ulike typer vegetasjon, hvorav mange er fremdeles uoppdaget, som er metabolsk nødvendig for normal beskyttende funksjon, "sier Fuhrman.

Fordeler med frukt og grønnsaker

Stoffer har blitt oppdaget i brokkoli og kål spirer som feier giftstoffer ut av cellene. Nøtter og bønner hindre skade cellene våre 'DNA. Forbindelser i rødbeter, paprika og tomater bekjempe kreft endringer i celler. Appelsiner og epler beskytte våre blodkar mot skader som kan føre til hjertesykdom. "Mange store epidemiologiske studier har bevist at visse planteføde spille en rolle i å beskytte kroppen mot sykdommer som påvirker-og drepe-minst 500.000 amerikanere hvert år," Fuhrman sier.

Ulempene ved Animal produktforbruk

En av ulempene med animalsk produkt forbruket er tilstedeværelsen av plantevernmidler, hormoner og antibiotika i husdyr mating. Hvis mennesker spiser store mengder antibiotika i kjøtt, vil de til slutt bli immun mot fordelene av antibiotika i å bekjempe infeksjoner. Jo høyere fettinntak fra animalske produkter også fremmer hormonproduksjon, noe som gir raskere reproduktive beredskap og aldring og fremmer veksten av visse svulster.

Frie radikaler

En annen ulempe med animalsk produkt forbruket er økningen av frie radikaler i legemet. Frie radikaler er skadet oksygen molekyler, og når skadet, skade de friske cellene. Resultatene er et svekket immunforsvar, for tidlig aldring og en økt risiko for kreft. Billy Ray Boyd, forfatter av boken "For vegetarianer i deg», sier, & ldquo; Et resultat av frie radikaler er aterosklerose, som er dannelse av plakk i blodårene, redusere indre diameter på arterieveggene. Dette begrenser blodstrømmen til hjernen og hjertet, og skaper en tendens til hjerneslag og hjerteinfarkt - for både menn og kvinner og rdquo.;