Digidexo.com

Hvordan Substitute Beans for kjøtt i lasagne

Erstatte bønner for kjøtt i lasagne er en av de enkleste måtene å lage et sunt måltid. Dette kan gjøres for å redusere en families kjøtt inntak, eller for å spare penger på kjøtt. Erstatte bønner for kjøtt i lasagne er også en enkel måte å slå din favoritt lasagne oppskrift til en vegetarisk rett.

Hvordan Substitute Beans for kjøtt i lasagne

Gjør nudler. Kok opp en stor kjele med vann med en dash av italiensk krydder. Spray litt non-stick olivenolje spray i vannet, for å holde de lange lasagne nudler fra stikker. Når vannet koker, tilsett lasagne nudler. Bruk en lang håndteres skje for å overtale de mykgjørende nudler under vann til de er alle helt under vann. La nudlene kok til de er litt ustekt. Sil varmt vann ut av pannen og skyll lasagne nudler. Sett til side.

Chop ett fedd hvitløk og la det surre med noen non-stick spray. Tilsett hakket løk, grønn pepper og paprika. La dem småkoke mens du forbereder bønner. Legg dine favoritt italienske krydder og urter.

Klargjør bønner for å legge til lasagnen. Den beste og raskeste måten å legge til erstatning bønner for kjøtt i lasagne er å bruke en boks med kokte bønner. Sil bønnene og skyll dem godt ved hjelp av en sil. Hell skylt bønner i sauté panne med hvitløk, pepper, løk og krydder. Koke i noen minutter. Legg spaghetti saus. Småkoke bønner i sausen på svak varme for å lage smaken.

Gjør osten blanding ved å kombinere ricotta ost med egg, revet mozzarella ost og revet parmesanost. Legg basilikum. Rør inntil alle ingrediensene er godt blandet.

Spoon en liten del av sausen inn i en 13 x 9 x 2 lasagne panne eller stekepanne. Dekk bunnen av kjelen med lasagne nudler, noe som gjør ett lag. Skjeen på en solid porsjon bønner i saus. Legg et lag av lasagna nudler. Bruk en skje til å slippe klumper av osten blanding. Flate det ut og spre den rundt.

Legg et lag av lasagna nudler. Fortsett lagvis bønne og saus mix, lasagna nudler og osten.

•  Dekk toppen av lasagnen med et lag med saus og bønner. Dryss litt revet ost på toppen. Riv av et stykke aluminiumfolie for å passe over pannen. Spray innsiden med non-stick spray for å holde den fra stikker til osten. Tett dekke pannen med folie. Stek lasagnen med bønner i ca 40 minutter på 350 grader. La det avkjøles litt før du skjærer. Klipp ut, tjene og nyte. Serverer åtte.

Hint

  • Spar litt revet ost til å pynte toppen av lasagnen.
  • For en annen smak, tilsett bare en dash av muskat til osten mix.