Digidexo.com

Hva er vitamin B50?

"B50" er vitamin industri sjargong for B-vitamintilskudd som inneholder 50 milligram av flere B-kompleks vitaminer i en pille, kapsel eller flytende vitamin dose. Eksempler på markeds etiketter er "Formula B-Complex 50 Høypotent B-vitaminer," og "B-50 Caps Vitamin B-Complex kosttilskudd." B-kompleks er også pakket i B-100 doser.

Anbefalt daglig inntak

Vitaminer var kjemisk isolert og identifisert av ulike forskere som begynner rundt 1900 Mat rasjonering under andre verdenskrig bedt nasjonale forsvarsprogrammer å studere minimum næring fra kosten kilder er nødvendig for å unngå sykdom i en sunn befolkning. Av 1941 hadde dietitians enige om minimum anbefalte kosten Allowance nødvendig daglig fra kosten kilder. Kommersielle vitamintilskudd ble markedsført over disk av 1950 US Department of Agriculture reviderer kosten retningslinjer som forskning utvikler seg og krever en daglig verdi vurdering som skal skrives ut på etiketter av pakket mat.

RDA for B-Complex

Femti milligram dose vesentlig overstiger anbefalte kosten Allowance for B-vitaminer. RDA for vitamin B1 (tiamin) er 1,2 milligram for å unngå nervesykdom. RDA for B2 (riboflavin) er 1,3 milligram for å unngå hud og membran sykdom. RDA for B3 (niacin) er 16 milligram for å unngå pellagra, en hudsykdom. RDA for B6 (pyridoksin) for å unngå nerveskader er 17 milligram. RDA for B9 (folsyre) er 30 mikrogram eller bare 0,03 milligram for å støtte produksjonen av friske røde blodceller, selv om to ganger at dosering er anbefalt under graviditet eller for kvinner som planlegger en graviditet.

Linus Pauling

Chemist Linus Pauling vant 1954 Nobelprisen i kjemi for arbeid som inkluderte analyse av fireverdige potensialene av karbonatomet, et beslektet teori om hybridisert elektron bindingen går i bane å forklare former av organiske molekyler og en beskrivelse av elektro, graden av polar tiltrekning av et molekyl. I 1968 ledet Pauling arbeid med vitamin C ham til å argumentere for etterforskning av "orthomolecular" medisin, eller terapi basert på store doser av vitaminer.

Orthomolecular

Orthomolecular teori tilsier at mange medisiner utviklet av kommersielle industrien i hovedsak erstatte funksjonene til naturlige stoffer. For eksempel er hvis en unnlatelse av å absorbere og utnytte B3 (niacin) en kausal eller medvirkende faktor i schizofreni, så orthomolecular doser (megadoses) av niacin er en potensiell behandling. Orthomolecular terapi er utenfor mainstream medisinsk praksis og mange mainstream medisinske organisasjoner har gitt uttalelser om faren for over disk megadose vitamin selv-medisinering.

Orthomolecular Studier av Niacin

Niacin er en suksesshistorie i orthomolecular medisin. I 2004, et team av kardiologer ved Walter Reed Army Medical Center først etablert som niacin tatt under klinisk veiledning til støtte for statinene hjelper lavere kolesterol nivåer hos pasienter med risiko for hjerteinfarkt. Imidlertid kan niacin komplisere forholdene av pasienter med diabetes eller magesår. En 1977 studie publisert i Kommunikasjon i Psykofarmakologisk av Ban, Lehmann og Deutsch bekreftet at niacin ikke støtter anti-psykotiske medisiner i lindrende pasienter med schizofreni. Ved store doser, over-the-counter kosttilskudd blitt narkotika og bør ikke tas uten først å konsultere lege.

Toksisitet av B-vitaminer

Leveren og nyrer filtergiftstoffer fra blodet, og flere B-vitaminer gjør utgjør en risiko for leverskade hvis tatt på megadoses. Andre B-kompleks toksisitet omfatter, men er ikke begrenset til, bremse eller redusere insulin release, anemi, pernisiøs anemi, søvnløshet eller depresjon, hodepine, endringer i blodtrykk, endringer i skjoldbruskkjertelen funksjon, kortpustethet og episoder av akutt angst. Selv om kommersielle B50 kosttilskudd er trygge doser for friske voksne når det tas som anvist på produktetiketten, megadosing med flere daglige doser av en B50 supplement eller kombinere B50 doser med multivitamin kosttilskudd bør ikke gjøres uten medisinsk tilsyn.