Digidexo.com

Hjem Løsning for Ørevoks Pain Relief

Ørevoks skilles ut av ørevoks kjertler, som finnes i hudcellene av øregangen. Ørevoks hjelper felle fremmedlegemer som kommer inn i øregangen. Det beskytter også øret fra vann inn i sitt kanalen. En oppsamling av ørevoks innenfor kanal kan forårsake øresmerter. Det kan oppstå plutselig og ikke nødvendigvis påvirke begge ørene.

Metoder

En metode for å redusere smerter forbundet med ørevoks buildup er vanning. Vanning ørene kan billig gjøres hjemme. Bruk en gummi øre sprøyte fylt med romtemperert vann for å skylle ut overflødig voks. Hvis voksen er vanskelig å vanne, plasserer en dropper babyolje inn i ørene som mykner. Du kan gjøre dette to ganger om dagen i opptil fem dager før du prøver å vanne ørene. Bakepulver og vann også gjøre en god ørevoks oppmykning løsning; blandingen kan slippes inn i øret for inntil to dager, slik at det til å begynne mykning voks for fjerning. Hydrogen eller carbomide peroksyd er også en god mykgjørende middel. Bruk en dropper å fylle de berørte øret med peroxide, og deretter plassere en bomullsdott i åpningen. La peroxide å boble i øret i fem minutter før du prøver å vanne. En løsning av eple cider eddik og vann kan hjelpemidler i ørevoks oppløsning. Bruke et øre sprøyte til å injisere like deler av eple cider eddik og vann i øregangen. Gjenta vanning flere ganger, til alle spor av smertefull ørevoks er fjernet. Varmet mineralolje plassert i øret lindrer smerte på grunn av ørevoks.

Hensynet

Disse hjem rettsmidler ikke bør forsøkes hvis du har rør i ørene eller et hull i trommehinnen. Ikke plasser binders, pinsett eller bomullspinner i ørene; disse elementene kan potensielt skyve voks lenger inn i øregangen, forårsaker mer smerte. Rådfør deg med øre, nese og hals lege hvis du har en historie med smertefulle voks buildup, hvis ørene er blokkert eller voksen er hardt rammet. Se en lege hvis din øresmerter fra voks buildup er ledsaget av drenering, feber eller hørselstap.