Digidexo.com

Hvordan finne en registrert dietetiker

En registrert dietetiker er noen som har en bachelor-grad fra et akkreditert høyskole samt klinisk erfaring. I tillegg må registrerte kliniske ernæringsfysiologer ta videreutdanning klasser for å opprettholde sine akkreditiver. Noen mennesker forveksler titlene "dietetiker" og "Ernæringsfysiolog". "Ernæringsfysiolog" er ikke en beskyttet tittel, noe som betyr at alle kan bruke det. Imidlertid er "registrert dietetiker", en tittel som du ikke kan bruke lovlig uten å ha en bachelorgrad og uten å ha gått gjennom en spesiell pre-profesjonelt program for registrerte kliniske ernæringsfysiologer. Her er hvordan du finner en registrert dietetiker.

Hvordan finne en registrert dietetiker

•  Snakk med din primære omsorg lege (PCP). Ofte PCPs arbeide med andre medisinske fagfolk, og vil være i stand til å foreslå en registrert dietetiker i ditt område, og kanskje til og med en som er dekket av helseforsikring program.

Ring ditt lokale sykehus eller legekontor. Velg en som er stor og har flere spesial leger og spørre om de har en registrert dietetiker i staben.

Snakk med dine venner og familie og se om de vet om en kompetent registrert dietetiker i ditt område.

Gå til nettsiden for The American Dietetic Association. Den har et verktøy som tillater brukere å søke etter registrerte kliniske ernæringsfysiologer i sitt område. Husk at dette verktøyet kan også finne registrerte dietetiske teknikere som har mindre utdanning, men gå gjennom en pre-profesjonell program akkurat som en registrert dietetiker gjør.

Gå til www.rdlink.com. Denne nettsiden hjelper folk med å finne registrerte kliniske ernæringsfysiologer på Internett og gjør at du kan søke etter en registrert dietetiker basert på dine spesifikke helse bekymring. For eksempel, hvis du har diabetes eller hjertesykdom eller en spiseforstyrrelse, kan du velge en registrert dietetiker som spesialiserer seg på dette området.

Hint

  • Gå på nettet og sjekk ut henvisningsliste for National Eating Disorders Association; det gir en liste over registrerte kliniske ernæringsfysiologer. Hvis du er en student, sjekk med din student helsestasjon.